Beşiktaş VAR kayıtları için TFF'ye başvurdu

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta Cüneyt Çakır ile VAR odası arasında geçen konuşmaların yayınlanmasını talep etti.

Beşiktaş VAR kayıtları için TFF'ye başvurdu
Beşiktaş VAR kayıtları için TFF'ye başvurdu
GİRİŞ 24.12.2019 16:19 GÜNCELLEME 24.12.2019 16:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları maçın VAR kayıtlarının açıklanması için TFF'ye yazılı başvuruda bulundu.

 

 

Siyah-beyazlı kulüp, hafta sonu oynanan Fenerbahçe derbisindeki hakem ve gözlemci raporlarıyla birlikte tüm VAR kayıtlarının açıklanması talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmi başvuruda bulundu.

Kulüpten yapılan başvuruda şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na

22.12.2019 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. müsabakası nedeniyle kamuoyunda oluşan infial malumlarınızdır.

Tüm spor yorumcularının hemfikir olduğu konuların kayıtlara yansıyış biçimlerinin bilinmesi ise kaybedilmiş adalet duygusunun geri kazanımı için son derece önemlidir. Maç ile ilgili rapor ve kayıtların paylaşılması, karanlık noktaları aydınlatacak ve kusurlu olanlarla olmayanların ayırt edilmesini sağlayacaktır.

Anılan nedenlerle müsabakanın hakem, gözlemci ve temsilci raporlarıyla birlikte tüm VAR kayıtlarının 26.12.2019 günü saat 17.00’a kadar kamuoyu ile eksiksiz olarak paylaşılmasını arz ve talep ederiz.

YORUMLAR 19
  • ozturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe derbilerde her yıl kendi sahasında yenilmiyor ise bunun enönemlisebebiseyircibaskısıdır. Ayrıca hakemlerin de mutlaka etkisi oluyor.
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    BJK bu maçın sonucunun değişmeyeceğini elbette çok iyi biliyor .Bu kadar yaygarayı bundan sonraki maçlara istediğim hakemle çıkıp istediğim gibi yönettiririm diye yapıyor. Nedense suyun başındaki mhk başkanı Zekeriya Alp'in istifasını istemiyor...
    Cevapla
  • mustafa çevik 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş kaç sezon oldu FB. yi kadıköyde yenemeyeli bunu bilen varmı. Her maç sonrası aynı bahane.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Tff zenginler kulübü gibi Futboldan anlamayanlar futbolu yönetiyor
    Cevapla
  • Fransada Bir TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımı bir hafta ligden çek herşey düzelir. Takımlarımızdan icraat lazım. Suçlu takımlar yöneticiler değil. Ortak sorun türk hakemleri. Avrupadan bakılınca komik görünüyor. Trol ülkeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle