Beşiktaş'ın penaltı isyanı! Herkes bu pozisyonu konuşuyor

Beşiktaşlı futbolcular, karşılaşmanın 14. dakikasında Serdar Aziz'in Vida'ya penaltı yaptığını düşünerek hakem Cüneyt Çakır'a itirazda bulundu.

Beşiktaş'ın penaltı isyanı! Herkes bu pozisyonu konuşuyor
Beşiktaş'ın penaltı isyanı! Herkes bu pozisyonu konuşuyor
GİRİŞ 22.12.2019 21:15 GÜNCELLEME 22.12.2019 21:31
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 14. dakikasında Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi. Beşiktaş'ın köşe vuruşu kullandığı sırada ön direğe doğru hareketlenen Vida'ya arkadan temasta bulunduğu iddia edilen Serdar Aziz'in bu hareketinin penaltı olduğu ancak hakem Cüneyt Çakır'ın pozisyonu "es geçtiği" ifade edildi.

 

 

Pozisyonun ardından Cüneyt Çakır'a itirazlarda bulunan Beşiktaşlı futbolcuların, bu itirazları yerinde bulunmadı ve Video Hakem Sistemi de Çakır'a herhangi bir uyarıda bulunmadı.

Karşılaşmanın 49. dakikasında da benzer bir pozisyon yaşandı ve Vida, Serdar Aziz ile girdiği mücadele yerde kalarak "penaltı" bekledi. Hakem Cüneyt Çakır "oralı" olmadı ve VAR sisteminden de herhangi bir uyarı gelmedi.

Vida'ya yapılan iki pozisyonunu yorumlayan Nihat Kahveci ise, "Vida'ya bugün penaltı çalınmıyor mu?" dedi.

Rıdvan Dilmen: "Cüneyt Çakır idare ediyor, yönetmiyor. İkinci gol faul var mı yok mu Fenerbahçeli gözlüğümü çıkarıp baktım yok faul. VAR'dan da bir uyarı gelmedi. Öyle birkaç hata yaptı ki skor değişti. Görmedi, penaltı ile skor değişti. Korneri aut verdi, döndü gol oldu."

Erman Toroğlu: "Penaltıda biz takıldık. Beşiktaşlı oyuncunun iki el açık hamle yapması yanlış. Top geliyor mu, gelmiyor... Hakem pozisyona yakın. Tribünde 5-6 yaşında çocuk gördü. Zor pozisyon, VAR işte bunun için var. Rebocho'nun yüzüne zoom yapıldığında zaten anladık durumu."

Beşiktaşlılar N'Koudou'nun pozisyonunda da penaltı bekledi ancak hakem Cüneyt Çakır düdüğüne başvurmadı

YORUMLAR 69
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece size değil butun takimlara ayni
    Cevapla
  • onur Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    boşuna şu bu demeyin. Şampiyonlar Ligi'nde bile eğer oyuncu pozisyonun içinde değilse bu tarz hareketleri bütün hakemler es geçiyor. ses getirdik dun akşam sonuna kadar hak ettik.
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    sağduyulu ve gördüğünü doğru yorumlayan insanları görmek ne güzel. olay bariz ortada vida serdarı kafa kola almış aşağı basıyor zaten serdarda anında sağa doğru kaykılıyor. görüldüğü üzere pozisyon ikili mücadele ve karşılıklı faul var. karar doğru bu pozisyonun ters kamera açısı ortaya çıktığında neden penaltı olmadığı net anlaşılacaktır. vida masum değil.
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu kardeşim sarmaş dolaş olmuşlar kim kimi devirmiş belli değil.hala penaltı bekliyorsunuz.atacaksın ikisinide her şey çözülür.siz hiç Avrupa maçı izlemiyormusunuz.Fener sonuna kadar haketti dua edin 5 lik olmadınız.
    Cevapla
  • 46eses 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa da ayrı türkiyede ayrı hakem buna fifa kokartı verenin aklından şüphwe ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle