Avcı: 'Beşiktaş forması ağırdır! Memnun değilim'

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında konuk olduğu Anagold 24Erzincanspor'a 2-0 yenilmesine rağmen son 16 turuna yükselen Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, "Beşiktaş forması, ağır bir formadır. İlk maçın 3-0 olması hiç önemli değil. Bugün itibarıyla performanstan memnun değilim." dedi.

Avcı: 'Beşiktaş forması ağırdır! Memnun değilim'
Avcı: 'Beşiktaş forması ağırdır! Memnun değilim'
GİRİŞ 18.12.2019 16:39 GÜNCELLEME 18.12.2019 16:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tur atlamalarına rağmen futbolcularının oyunundan memnun olmadığını söyledi.

Anagold 24Erzincanspor'un başarılı işler yapmaya çalışan bir takım olduğunu aktaran Avcı, "İlk maçta da iyi bir oyun ortaya koymuşlardı ve umarım gelişimlerine devam ederler. Oynamayan ve altyapıdan gelen oyuncuların performanslarına baktığımız zaman iyi bir oyun ortaya koymadık. Karşımızda doğru işler yapmaya çalışan bir takım vardı ve onun için halı sahada da, minyatür kalede de oynasan, futbolun gerçeklerinde kaybetmek istemezsin." diye konuştu.

 

 

"BEŞİKTAŞ FORMASI AĞIRDIR..."

Avcı, tur atlamanın kendisini tatmin etmediğini belirterek, "Beşiktaş forması, ağır bir formadır. İlk maçın 3-0 olması hiç önemli değil. Bugün itibarıyla performanstan memnun değilim. Hem bireysel hem de oyuncu performansı anlamında memnun değilim. Tur atlamış olabiliriz ama bu, beni tatmin etmez. Tur atlamak iyidir ama oyundan memnun değilim. Rakibi hem ligdeki liderlikleri hem de iki maçta gösterdiği oyundan dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 10
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bu süt kupasi önemli değil feneri yenin bu hafta başka bir şey istemiyoruz
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    o derece düşük çıta sende diyosun
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    hoca kredini tuketiyorsun 3 kulvarda 3 mağlubiyet üst üste elinde cok süper kadro yok tamamda bu kadarda değil
    Cevapla
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru BJK forması ağırdır ama BJK hocalığı daha ağırdır o da sana ağır geliyor hoca sen küçük takımların büyük hocasısın
    Cevapla
  • Numan♡♡♡bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Basta bu forma sana cok agir geliyor abdullah avci.... sen bu formanin ve armanin agirliginin altinda eziliyorsun... biran once defolup git... senden ve senin oynattigin futboldan asla memnun degiliz.
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın Beşiktaş forması ağırdır. Bu ağır formayı yönetmek çok daha ağırdır. Vasat bir hocasın. Beşiktaş'a alanlara yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle