Abdullah Avcı: Dağılma olmamalıydı

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı sonrasında konuştu.

Abdullah Avcı: Dağılma olmamalıydı
Abdullah Avcı: Dağılma olmamalıydı
GİRİŞ 13.12.2019 01:28 GÜNCELLEME 13.12.2019 01:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Oyunu değerlendiren Abdullah Avcı, "Grubu iyi bitirmek istiyorduk. İlk yarı dengeli oyun oldu. İkinci yarı 55'e kadar fazla özgüven geldi. 55-65 arası gol yedik ama oyundan kopma, dağılma olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncuların yer aldığı kadroyla ilgili de konuşan teknik adam, "Elimizdeki mevcut oyuncu grubu bu. Süper Lig'de iyi gidiyoruz. Avrupa'da ne yazık ki böyle oldu. Ligde maç sonra kupa sonra bir derbi ve ardından yine lig maçı oynayacağız. Bunlardan sonra bir değerlendirme yapacağız" dedi.

 

 

YORUMLAR 14
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Tff nin yerinde olsam senin lisansini iptal ederdim.Her yil avrupa kupalarina katildiginda yedek kadroyla cikiyorsun ulke puanini bilerek dusuruyorsun sanki !!Vatan haini yapmaz senin yaptigini.Bu yuzden senden t.d olmaz.
    Cevapla
  • kaldiris 4 yıl önce Şikayet Et
    cimbom neyseki dünyanin en büyük takimlarindan yedi bu sene. ama bize ne oluyor. wolwerhampton mu dur nedir.onlardan 4 yiyorsun.
    Cevapla
  • Madenci 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamin avrupa gibi derdi yok zaten bakin başakşehir kendisinden kurtuldu turu atladi.okan hocaya helal olsun.bunlar gibi küçük düşünmeyen ligi kendine hedef seçmeyen ligin bir araç olduğunu avrupanin hedef oldugunu kanıksayan kafalar lazım.hangi avrupa maçina bu kafayla çıktin ki?başakşehir seruvenin de dahil.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi herseyi yerin dibine sokmakta ustumuze yok Adam transfer edemedi istedigi oyuncular yok deniyor. Kalitesi basaksehirden belli gercektende iyi hoca sabir neden bizim insanimizi hep teget geciyor gunu kurtarmak icin degil ileri donuk be devamliligi saglamak icin calisiyor. Senol hocaya da salliyorlardi Adam neler basardi bir sene kotu gtti yerden yere vurmalar basladi ayiptir ya.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl Beşiktaş doğru oynamıyordu ondan dağıldınız değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle