Abdullah Avcı: 'Algı yapmayın! 14 değil 7 eksikle geldik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcu Muhammed Elneny, Wolverhampton maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Abdullah Avcı: 'Algı yapmayın! 14 değil 7 eksikle geldik'
Abdullah Avcı: 'Algı yapmayın! 14 değil 7 eksikle geldik'
GİRİŞ 11.12.2019 23:35 GÜNCELLEME 11.12.2019 23:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Muhammed Elneny, UEFA Avrupa Ligi'nde Wolverhampton ile oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

 

"GENÇ OYUNCULARI OYNATACAĞIM"

Siyah-beyazlı takımın Avrupa'da şanssız bir sezon geçirdiğini söyleyen Abdullah Avcı, "İçerideki Braga ve Wolverhampton, deplasmandaki Bratislava maçlarında oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Bugün buraya farklı bir puanda gelebilirdik. Grubu iyi şekilde kapatmak istiyoruz. Birkaç genç arkadaşımız oynayacak. İngiltere gibi bir yerde şans alacak olmaları iyi bir şans. Bunu kullanacaklarını düşünüyorum. Uluslararası seviyede tecrübe kazanmaları için 2-3 genç oyuncuya şans vereceğim. İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Beşiktaş bir süreç yaşıyor. Dalgalanmalar oldu. Yönetim değişti, oyuncular değişti, belki bir sene sonra bambaşka, daha güzel bir oyun konuşacağız." dedi.

 

 

7 İSİM İÇİN AVCI'DAN AÇIKLAMA

"14 eksikle geldiniz" hatırlatmasına tepki gösteren Abdullah Avcı "Basın da eksik, onlar da rotasyona gitti sanırım. 14 eksikle geldik derseniz, algı oluşturursunuz. Listede olmayan isimleri de ekliyorsunuz. Biz buraya 7 eksikle geldik. Burak Yılmaz geçen akşam hastanede serum yedi. Gökhan Gönül ve Atiba'nın sakatlık riskleri arttı. Vida, Caner, Adem Ljajic ve Karius'u da ben getirmedim." ifadelerini kullandı.

ELNENY: "BEŞİKTAŞ EVİM GİBİ"

Siyah-beyazlı futbolcu Muhammed Elneny ise "Büyük bir kulüpte oynuyorum ve bundan çok mutluyum. Beşiktaş evim gibi. UEFA Avrupa Ligi'nde şans yanımızda değildi ama bunu sorun etmiyoruz ligde çok iyi bir seri yakaladık. Wolverhampton gibi evinde çok iyi oynayan bir takıma karşı oynayacağız." dedi.

YORUMLAR 7
  • Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Tipik abdullah avci sakin avrupada mac kazanma. Insallah turkiyedede bi kupa fln alamazsin zaten alamiyosun bu adam türk futbolunu bitermeye gelmis. Kucuk dusunen boyle adamlari teknik direktor diye basa cikariyonuz ya yaziklar olsun
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer Abdullah Avcıya kızmıyorum. Çünkü Beşiktaş bu turnuvada elenmeyi garantilemiş bir takım. Ülke puanı için çabalayanlara gelirsek olan olmuş ülkemizin kulüp takımlarının her alanda dip yaptığı bir sezon yaşıyoruz. Umudumuz Başakşehir ile Milli takımda umarım Başakşehir bugün bir üstü tura çıkar, Haziranda da Milli takım Avrupa Şampiyonu olur.
    Cevapla
  • OfkeliyzMazurgörn 4 yıl önce Şikayet Et
    5tane yer geliriz Abdullah avcı hedefi küçük olan bir hoca hiçbir büyük takım Abdullah avcı ile çalışma mali bana kalsa büyük kulup değil hiçbir kulüp Abdullah avcı kulüp binasinin kapisindan bile gecirmemeli avrupa kupası maçlarını önemsemeyen kulübün prestijini göz önünde bulundurmayan ülke puanina 0 katkısı olan bir hocayı 3.lig takimi bile emanet edilmez yazık besiktasi avrupada rezil eden bir hocayi Besiktasa teknık direktör yapanlara
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz memnunuz hocamizdan senin fikrin sana kalsin:)
    Cevapla
  • Konyali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hain resmen. Bjk de Ts de Türkiyeyi sattilar. Ülle puani dibe cakildi.
    Cevapla
  • köse 4 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olan takım ön eleme oynayıp gitsin ki. şampiyonlar ligini hak etsin. direk gruplara gidip 0 cekmezler en azından
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş şampiyonlar liginde grubundan nağ mağlup çıkıp ülke puanlarını bir bir alırken senin Konyasporun neredeydi? ligden düşmezseniz seneye siz gidinde bol bol ülke puanı alın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle