Avcı'dan şampiyonluk ve transfer sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa'yı 90+5. dakikada Umut Nayir'in golüyle 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Avcı'dan şampiyonluk ve transfer sözleri
Avcı'dan şampiyonluk ve transfer sözleri
GİRİŞ 08.12.2019 21:52 GÜNCELLEME 08.12.2019 21:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Avcı, "Çok iyi bir geçiş takımına karşı oynadık. Kasımpaşa, bizimle birlikte ligin geniş alanda oynayan takımı. Merkeze oynamamalıydık, bunu çalıştık ama yapamadık. Kasımpaşa 10 kişi kaldı, belki de 'Nasıl olsa kazanırız' duygusuyla iki kez geriye düştük" dedi.

Oyuncuların performansına parantez açan deneyimli hoca, "Tüm oyuncularım istedi. Büyük takım böyle bir şey. Taraftarımızın sesi maç boyunca hep daha çok çıktı, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Kazanmak çok önemli, son dakika golleri seni başka bir yere taşıyor" ifadelerini kullandı.

"LENS'İN ASİSTİ BENİ MUTLU ETTİ"

Lens'in yaptığı asiste dikkat çeken antrenör, "Kazanmak için içimizdeki bütün hamleleri denedik. Buradan çıkaracağımız olumlu şeyler de olumsuz şeyler de var. Büyük takım refleksi böyle bir şey. Bu sonuç bizi devre arasına başka şekilde taşıyacak. Lens'in asist yapması beni mutlu etti, ona özgüven sağlayacak" diye konuştu.

Umut Nayir'in Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı Football Manager paylaşımı için ne düşündüğü sorulan Abdullah Avcı, "Umut Nayir'in Footbal Manager paylaşımından haberim var. Oyuncular bu tip oyunları oynar. Büyük takımlarda bu tip goller ve deplasmanda alınan goller daha farklı bir ivme kazandırıyor. Daha önce 16. durumda bunları konuştuk, şimdi ikinciyiz" cevabını verdi.

"BENİM İÇİN KULÜBÜM ÖNEMLİDİR"

Ahmet Nur Çebi'nin, "Transfer yapamayabiliriz" açıklamasıyla ilgili görüşleri merak edilen Avcı, "Olumsuz giderken de her oyuncu değerlidir diye söyledim. Benim için önce kulübüm önemlidir. Kulüp nasıl yol haritası çizecekse, mevcut kadroyla en iyisini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Transfer yapmasak da sorun değil" mesajını iletti.

Adem Ljajic'in performansından memnun olduğunu vurgulayan çalıştırıcı, "Oyunun yönünü değiştirmede Adem Ljajic etkiliydi, bu yüzden çıkarmadım. Son ana kadar oyunun içinde kaldı, Ljajic'e de teşekkür ederim." dedi.

 

 

YORUMLAR 14
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıyım ama bu adamın Beşiktaşta olmasını istemiyorum
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde senin Beşiktasli olmani istemiyoruz:)
    Cevapla
  • Zihni bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıya katilmayip, Kasımpaşa bin ilk golü verildi fakat golden önce faulü vermeyen hakemi niye bahsetmeyin 9 numara ki hep faulle oda kırmızı olması lazimken hakem durdu hep hakları Kasımpaşa dan yana kullandı.bu arada hatuna profos,lens hep böyle olmalı biz bunu istiyoruz neden oyundan kaçak oynamasi bizim güvenimizi kazanmamasi oldu bu akşam harikaydı.hep böyle olmasını arzu ediyorum.
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemle kazandık demek bu kadar mı zor? Futbolun doğrusunu yaptık diyor hakemi satın almak mı futbolun doğrusu yazıklar olsun bu kaçıncı maç hakemlerle kazanıyoruz ayıp be Beşiktaşlı olmaktan utanıyorum
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Şakacı
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    sen Beşiktaşlıysan ben de Trump'ım, hatta Kim Yong'um.
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne bjk lisi sen renklinin tekisin git ötede oyna
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git renkli Beşiktaşlıymış peh :) rakibe en az bir kırmızı kart daha vardı , hakemi de Kasımpaşayıda yendik bu gece...
    Cevapla
  • rmzn 4 yıl önce Şikayet Et
    sacmalamayin yaa
    Cevapla
  • muho 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hangi takımı şampiyon yapmış da bjk yi yapsın.
    Cevapla
  • Numan 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan abdullah avci sen oynanan futboldan memnunmusun... bu futbolcularda ruh kalmamis.. aynen senin gibi ruhsuz olmuslar...yemin ediyorum sinirlerime dokunuyorsun... senin gittigini ve sergenin besiktasimizin basina geldigini gormek isterdim..
    Cevapla
  • Selam 4 yıl önce Şikayet Et
    6 maç üst üste galip gelmiş ikinci sıraya renklileri geride bırakarak yerleşmiş eleştirdiğin adam bu kadroyla bu başarıyı sağlamış sen git feneri Cimbom u Trabzonu eleştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle