Avcı: 'Ülke puanı açısından önemliydi'

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Slovan Bratislava'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı: 'Ülke puanı açısından önemliydi'
Avcı: 'Ülke puanı açısından önemliydi'
GİRİŞ 29.11.2019 00:11 GÜNCELLEME 29.11.2019 00:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maçı yorumlayan Avcı, "Grup aşamasının değerlendirmesini yapacağız, bugün 7 ya da 9 puanımız da olabilirdi. 5. maç, 2 sarı kart gördüm Avrupa'da. Hepimiz ligimizde maçlar kaybedince hakemleri eleştiriyoruz, biraz da buranın üzerinden konuşulması daha güzel olur." ifadelerini kullandı.

"ÜLKE PUANI AÇISINDAN ÖNEMLİYDİ"

Mücadelenin önemini anlatan Abdullah Avcı, "Prestij açısından ve ülke puanı açısından önemliydi. Son senelerde alışık olmadığımız şekilde puansız bir durumdaydık. Taraftar oyuna girdi, taraftar bize çok olumlu bir etki yapıyor, sonuca direkt etki yapıyor. Pazartesi günü de karakter koyan, duygusuyla hareket eden bir takım olmamız lazım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Girenler, çıkanlar, süre alanlar... Hepsinin enerjisi yüksekti." dedi.

"OĞUZHAN'I KAYBETMEK KOLAY"

Oğuzhan'ın performansını kendisi de, biz de tartışıyoruz. Taraftar eleştiri yapacak, lütfen, rica ediyorum, eleştiriyi bana yapsınlar. Oyuncuyu maç bittikten sonra eleştirsinler. Oyuncuyu kaybetmek kolay, kazanmak için yolumuza devam etmemiz gerek. O da adım atacak, bizim de taraftarımızın da adım atması lazım. Kazanmak için mücadeleye devam edeceğiz.

"HAKEMLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM"

Ben hakemler hakkında konuşan bir adam değilim, Avrupa'da 2 sarı kart gördüm. Türkiye'de bütün takımlar hakemler üzerinden nasıl kaybettiklerini anlatırlar, hakemlerimize daha çok sahip çıkalım.

"TOPA SAHİP OLMANIN FARKLI YOLLARI VAR"

Pas konusu çok tartışılıyor, pas konusunun içerikleri var. Bu oyunda rakip sahaya geçtikten sonra bire birde adam eksiltmek, belki yardımcı koşular yapmak... Bunu yapamayınca geri dönmek zorunda kalıyorsun. Bunun şiddetini daha fazla yapmak gerekiyordu. Topa sahip olmanın farklı yolları var. Hızlı, hareketli yapabilmek bunu daha doğru. Bulamayınca fırsatı başka yerde aramak diye bir şey vardır futbolda.

"RUIZ İÇİN 3-4 HAFTA DİYORLAR"

Victor Ruiz, Konyaspor maçında ayağının üzerine düştü ve oyuna devam edecek dediler, devam etti. İdmanda ayağındaki ağrı devam etti, MR çekildiğinde bizim de beklemediğimiz bir süreç. Bazen 4 hafta derler, 2 haftaya, 3 haftaya düşer. Umarım tedaviye erken cevap verir. 3 hafta, 4 hafta diyorlar, umarım hızlı geri döner.

"NECİP, QUARESMA'DAN BİR ŞEYLER KAPMIŞTIR"

Rakip hocanın benim yardımcı antrenörlerimle bir atışması oldu. Ne söylediğine kendisi cevap versin. Necip Uysal, Ricardo Quaresma ile arkalı önlü oynadı, vardır kaptıkları. Necip sağ bek, stoper, orta saha, antrenman temposu aynı devam etti. Seyircimizin desteği beni çok mutlu etti. Bu çocuklar iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, bazen iniş ve çıkışlar olabiliyor.

 

 

YORUMLAR 4
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avcı Başak şehirdeyken neden düşünmezdi ülke puanını Avrupa maçlarına yedek kadro ile takımı çıkarıp puan kaybettiği bir sürü maç var şimdi bir yerlere mesaj veriyor herkes puan kaybetti bak biz ülke puanı için çırpınıyoruz. kurnazzzz
    Cevapla
  • afy03n sucuğu 4 yıl önce Şikayet Et
    ülke puanını senin hesaplamaya hakkın yok.önce kaybetiklerinin hesabını ver
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin hic yok
    Cevapla
  • erkan k. 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülke puanını çok düşünseydi bir önceki maça ligi düşünerek yedeklerle çıkmazdı. Bu arkadaşı başakeşehir den bilirim kendi içinde gel-git ler yaşayan bir insan. Sayesinde tek santraforlu Robinou ile geçen sene şampiyonluğu kaybettik.
    Cevapla