Beşiktaş'tan geri dönüş! 90+2'de gelen gol...

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Slovan Bratislava'yı 2-1 mağlup etti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

GİRİŞ 28.11.2019 22:47 GÜNCELLEME 29.11.2019 00:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, K Grubu 5. hafta maçında Slovakya ekibi Slovan Bratislava ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, 1-0 geriye düşen Beşiktaş 2-1 kazandı. Slovan Bratislava'nın golünü 35. dakikada Erik Daniel atarken Beşiktaş'ın sayılarını 75. dakikada Enzo Roco ve 90+2'de penaltıdan Adem Ljajic kaydetti.

 

 

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 3'e yükseltti. Bratislava ise 4 puanda kaldı. Beşiktaş daha önce gruptan çıkma şansını kaybetmişti. Bu sonuçla Bratislava da Avrupa'ya veda etti.

Grubun 6. haftasında Beşiktaş deplasmanda Wolverhampton ile karşılaşacakken, Slovan Bratislava ise evinde Braga'yı konuk edecek.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Enea Jorgji, Ridiger Çokaj, Rejdi Avdo (Arnavutluk)

Beşiktaş: Karius, Necip Uysal, Vida, Roco, Rebocho (Dk. 46 Ljajic), Oğuzhan Özyakup (Dk. 76 Güven Yalçın), Elneny, Boyd (Dk. 46 N'Koudou), Diaby, Caner Erkin, Umut Nayir

Slovan Bratislava: Greif, Bajric, Abena, Bozhikov, De Marco, Holman (Dk. 83 Ljubicic), De Kamps, İbrahim, Daniel (Dk. 87 Ratao), Rharsalla (Dk. 76 Drazic), Sporar

Goller: Dk. 35 Daniel (Slovan Bratislava), Dk. 76 Roco, Dk. 90+2 Ljajic (Penaltıdan) (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 30 De Kamps, Dk. 61 Holman, Dk. 78 İbrahim, 90+3 Jan Kozak (Yedek kulübesinde) (Slovan Bratislava), Dk. 53 Necip Uysal, Dk. 63 Caner Erkin, Dk. 75 (Yedek kulübesinde), Dk. 82 Elneny, Dk. 83 Abdullah Avcı (Yedek kulübesinde), Dk. 90+2 Ljajic (Beşiktaş)

YORUMLAR 16
  • gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    nereye geri donmus
    Cevapla
  • Tebrikler 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük başarı
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarına da yönelik idealleri olan bir teknik adam olmasını isterim. Çünkü öyle teknik adamlar daha çok başarılı oluyor. Tercihen yerli yabancı da olabilir. Abdullah Avcı hakikaten Avrupa kupalarında beklentisi olmayan sadece kendi ligini düşünen bir teknik adam olduğu için böyle bir teknik adamı Beşiktaş'ın başına yakıştıramıyorum.
    Cevapla
  • Yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum hedefi küçük olan hayali küçük olan birinin besiktasimiza Teknikdirektor olmamasi lazımdı
    Cevapla
  • Ertugrul 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kaçı lens sayesinde kazandık çünkü o bu maçta yoktu.
    Cevapla
  • hahah 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun gs bile yenemiyor haha
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs bile derken Gs büyüklüğünü dışa vurumunu yaşamışsın :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle