Emre Kılınç için Beşiktaş açıklaması!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın yıldız isimlerinden Emre Kılınç hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Otyakmaz'ın açıklamaları...

Emre Kılınç için Beşiktaş açıklaması!
Emre Kılınç için Beşiktaş açıklaması!
GİRİŞ 21.11.2019 11:24 GÜNCELLEME 21.11.2019 11:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, milli yıldız Emre Kılınç'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Bein Sports'a konuşan Otyakmaz, oyuncusunu isteyen kulüplerin ciddi bir teklifi olursa düşünebileceklerini söyledi.

"BEŞİKTAŞ SEZON BAŞI İSTEDİ"

Takımın yükselen yıldızı Emre Kılınç'ın transferi hakkında konuşan mecnun Otyakmaz, sezon başında Beşiktaş'ın 25 yaşındaki oyuncuyu istediğini itiraf etti: "Sezon başında Beşiktaş Emre Kılınç'a talip olmuştu. Çok büyük bir para istemedik ama bizim istediğimiz rakamlara yaklaşmadığı için olmadı. İyiki olmamış."

"BAZI KULÜPLER OYUNCULARIMIZI..."

Mecnun Otyakmaz bazı kulüplerin oyuncularını ayartmaya çalıştıklarını söylerken, "Ne yazık ki bazı kulüpler etik anlayışının dışında, menajerler vasıtasıyla futbolcuları ayartmaya çalışıyor. Çok yakışıksız. Bunu kim yapıyor diye sorarsanız elimizde net bir bilgi olduğunu söyleyemeyiz. Geçmişte de bu bizim kulübümüzün başına geldi. Futbolcuları ayartmak, onları maliyetsiz transfer etmeye çalışmak gayri ahlaki bir durum. Oyuncu transfer etmenin çok basit yöntemleri var. Önce oturursun kulüple konuşursun. Oyuncuyu ayartmaya çalışırsanız onun performansı düşer. Takımımıza böyle şeyler yapılmasa benim hiç transfer yapmama bile gerek yok" açıklamasını yaptı. (beIN Sports)

YORUMLAR 3
  • Murat91 4 yıl önce Şikayet Et
    Gorunus zor gibi, 4 buyukler hepsi istiyorsa fiyati tavan yapacak, yada baskanin oyunu fiyat yukseltmek icin.
    Cevapla
  • karabulut 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk fubolcularına para versin tranfer nasıl yapacak
    Cevapla
  • boş yapma 4 yıl önce Şikayet Et
    diğer takımlar nasıl yapacak mübarek
    Cevapla