Beşiktaşlıları çıldırtan pozisyon! Kimse anlam veremedi

Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Yukatel Denizlispor’u 1-0 mağlup ettiği maçta çok konuşulan bir pozisyon yaşandı.

Beşiktaşlıları çıldırtan pozisyon! Kimse anlam veremedi
Beşiktaşlıları çıldırtan pozisyon! Kimse anlam veremedi
GİRİŞ 10.11.2019 23:48 GÜNCELLEME 10.11.2019 23:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş sahasında Yukatel Denizlispor’u 1-0 mağlup etti. Müthiş çekişmeye sahne olan mücadelede yaşanan bir pozisyon büyük tartışmalara neden oldu.

Müthiş çekişmeye sahne olan mücadeleye bir pozisyon damgasını vurdu. Karşılaşmanın 66. dakikasında Beşiktaşlı Abdoulaye Diaby, yaşanan ikili mücadelede Denizlisporlu Sackey'nin müdahalesi sonrasında yerde kaldı.

Bu müdahale sonrasında müsabakanın hakemi Özgür Yankaya, sarı kartına başvurdu.

 

Pozisyonu VAR odasıyla da görüşen Yankaya, kararını değiştirmedi.


“BANA YAPILAN HAREKET KIRMIZI KART”

Beşiktaş’ın Vodafone Park’taki maçın ardından konuşan Diaby, “İki tartışmalı penaltı pozisyonu var. İkincisinin penaltı olduğunu düşünüyorum. Maruz kaldığım çok sert bir faul var, sizler de gördünüz, orada kırmızı kart çıkabilirdi” ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı taraftarlar da hakem Özgür Yankaya’ya sert tepki gösterdi.

'TÜRKİYE'DE İKİ KİŞİ 'KIRMIZI KART' DEMEDİ'

beIN Sports yorumcusu Metin Tekin pozisyonla ilgili '' Stüdyoda 10 kişi seyrettik pozisyonu burada. Eğer bir kişi sarı kart derse konuşmayalım burada. 10 kişi de kırmızı kart dedi. Bence Türkiye'deki iki kişi kırmızı kart demedi. Özgün Yankaya ile Hakan Ceylan. Ama malesef çok kötü başladı hakemliğe. Siz buna kırmızı kart veremiyorsanız, VAR'dan çıkıp kapıdan gidin sahaya da çıkmayın'' ifadelerini kullandı.

Yorumcu Güntekin Onay ise, ''Belki Özgür Yankaya süzemedi göremedi. Peki bu monitördeki görüntüden seyreden VAR hakemi Hakan Ceylan, neden bu pozisyonda 'Hocam sarı kart' der.'' diye hakemlere tepki gösterdi.

YORUMLAR 11
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kalecisi Altay' ın yaptığı çok daha sert faule sarı bile çıkmadı, Emre hakemin koluna vurdu sarı bile çıkmadı, burası Türkiye her şey olabilir.
    Cevapla
  • hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep mi Beşiktaş kardeşim, ne büyük terbiyesizlik. Fenerbahçe Galatasaray maçlarında 10 dk. penaltılar kırmızı kartlar gösterin, bizim canımız çıksın, haram olsun aldığınız paralar
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kesin denizlili baska sebeb bulamıyorum kırmızı kart vermemesinin
    Cevapla
  • bay 4 yıl önce Şikayet Et
    3 hafta önce alanya maçında hakemin görüpte vermediği penaltıya saysınlar.
    Cevapla
  • ferhat s 4 yıl önce Şikayet Et
    tartismasiz kirmizi kart.. bu ara , besiktasda bu Abdoulaye Diaby ilk 11 de oynadigi mühtetce besiktas gol atmakta zorlani . Abdoulaye Diaby uyum saglayamamis yerine baskasini koyun . Abdoulaye Diaby ileride oyunu yavaslatiyor.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    herhalde el neny ile karıştırdı nızsaçımı başımı yoldum ilk yarım saat el neny yüzünden.
    Cevapla
  • sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    yavaşlatıyor mu? sen nasıl futbol izliyorsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle