Özdilek'ten Beşiktaşlı futbolcuya övgü

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Özdilek, Karius'u överek; "2-3 tane inanılmaz top çıkarttı" dedi.

Özdilek'ten Beşiktaşlı futbolcuya övgü
Özdilek'ten Beşiktaşlı futbolcuya övgü
GİRİŞ 10.11.2019 22:16 GÜNCELLEME 10.11.2019 22:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"DAHA İYİYE GİDİYORUZ"

"Kaybetmek üzücü tabii. Buraya gelirken, rakibe iyi çalıştığımızı belirtmiştim. Dediğim her şey çıktı, dediklerimle örtüştü. Moral olarak güvenli bir takıma karşı oynadık. Karius, 2-3 tane inanılmaz top çıkarttı. Muhakak rakibe pozisyon vereceksiniz burada. Kulüpteki 4. haftam, 4 haftadır ilk defa savunma ve hücum yönünü geliştiren bir Denizlispor oldu sahada. Rodallega'nın vuramadığı, kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Ancak futbol böyle bir şey. İlk yarı golü bulsak, farklı bir atmosfer olurdu. Oyncularımın performansından mutluytum. Biraz daha çalışıp, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Daha iyiye gidiyoruz, istatistikler de bunu doğruluyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman Mehmet hoca sakın Beşiktaş'ı övme eski Beşiktaşlı bir oyuncu olduğun için yanlış yorumlanır.
    Cevapla
  • Ilginç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam futbolcu iken çok sempatiyi ama teknikdrektor olarak bu adama hiç ısınmadım. Sanırım takimi gol atınca sahanın kenarında rakibi düşünmeden taşkınca sevinmesi yüzünden...
    Cevapla
  • mami 4 yıl önce Şikayet Et
    he he sen gelisiyoruz dedigin denizlispor takimi ligin bitimine bir kac mac kala alir puanlari sonrada küme düser aloooo ne yapacaksaniz bu aralar yapin yoksa durum bayagi bayagi ciddi
    Cevapla