Beşiktaş'ta hakem ve VAR isyanı!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Denizlispor maçı sonrasında hakem yönetimine ve VAR kullanımına tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta hakem ve VAR isyanı!
Beşiktaş'ta hakem ve VAR isyanı!
GİRİŞ 10.11.2019 21:54 GÜNCELLEME 10.11.2019 21:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Denizlispor'u 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından hakemlerin yönetimine tepki gösterdi.

Verilmeyen penaltılar olduğunu söyleyen Kocadağ, "Kazandığımız için mutluyuz. Maçtan önemli, bugün başkaları için kolay çalınan düdükler, Beşiktaş karşısında net yazık ki atlandı. Bariz pozisyonlar atlandı. VAR'a bile gidilme ihtiyacı duyulmadı, bununla ilgili üzgünüz. Herkes için adil yönetim istiyoruz. Beşiktaş'a çalınmayan penaltılar var, kırmızı kart var. Bunu kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz, takipçisi olacağız. Önemli olan burada adil yönetim olması, Beşiktaş önemli değil. Bu ligin selameti açısından herkese eşit davranılması lazım" dedi.

İyi bir seri yakaladıklarını belirten yönetici, "Geldiğimizden beri 3 galibiyet var, milli ara var, milli aradan dönüşte de bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Bu Nasıl Hakem 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizlisporlu futbolcular çok sert oynadılar. Hakem nedense, Beşiktaş'a yapılan 2 net kırmızı kartı vermedi. ;Yine Beşiktaş'ın 3 penaltısını da vermedi...
    Cevapla
  • Selçuklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes diaby'e yapılan hareketi konuşuyor ama canere yapılan hareket bence daha bi kırmızı karttı!!..
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Son iki maçtır feneri kolladiklarini gördüm. Federasyon kimi isterse onu şampiyon yapıyor izlenimi doğdu...
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafta içinde Avrupa liginde Lensin gördüğü kırmızı pozisyonundan daha ağır faul Diaby'e yapıldı ama ne hakem ne de Var hakemleri pozisyonu tekrar izleme gereği duymadılar!hakemlerimiz berbat ötesiler!
    Cevapla