Avcı: Son dakikada yapılan hatalar var!

Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı: Son dakikada yapılan hatalar var!
Avcı: Son dakikada yapılan hatalar var!
GİRİŞ 10.11.2019 21:51 GÜNCELLEME 10.11.2019 21:52

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yukatel Denizlispor maçı sonrasında konuştu.

"İVMEMİZ YUKARI GİDİYOR"

Maç içindeki taktiksel detaylardan bahseden tecrübeli teknik adam, "Oyuncu profiline göre uyguladığımız saha parselizasyonu bugün itibari ile 5 maçtır karşılığını alıyor. Rakibimiz kapancaktı, biliyorduk. Buna göre çözüm bulduk. Çizgilere basıp, genilşlik vermemiz gerekiyordu. Oyuna biraz daha genişlik verip oyunu ve oyuncunun hızını arttırmamız gerekiyordu. 20. dakikaya kadar çok doğru gerçekleştiremedik bunları. İkinci yarı itibarıyla bunu gerçekleştirdik. Milli araya girerken ivmemiz yukarı doğru gidiyor. Oyunun içinde birtakım detaylar var, son dakikada yapılan hatalar var, bunları da gösterip çalışacağız." diye konuştu.

"ŞENOL HOCAMA BAŞARILAR"

Milli takımımıza da başarılar dileyen Avcı, "Oyun planını profiller belirler. İkinci yarı itibariyle buna da çalışacağız. Umarım milli takımlarından dönen oyuncularımız sakatlıksız dönerler. Şenol Hocama da başarılar diliyorum, az kaldı. Tüm kalbimiz onlarla beraber." ifadelerini kullandı.