Gökhan Gönül: Ders verdi

Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Gökhan Gönül, Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönül: Ders verdi
Gökhan Gönül: Ders verdi
GİRİŞ 02.11.2019 23:16 GÜNCELLEME 02.11.2019 23:16

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederken maçın ardından Gökhan Gönül, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın deneyimli yıldız, "Futbol ceza kesmek için beklemez ama Serdar'ın pozisyonunda bize ders verdi. 2-0'dan sonra değerlendiremediğimiz onca pozisyondan sonra maç 2-2'ye gelecekti. Belki daha başka şeyler olacaktı. Bundan sonra böyle hatalar yapmadan yola devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

"ÖZLENEN BEŞİKTAŞ GERİ GELİYOR MU?"

Kendi performansını "Her maç rakip kim olursa olsun işimi yapmaya çalışıyorum. İyi, kötü zamanlar oluyor. Ben her zaman takım için mücadele ediyorum." sözleriyle değerlendiren Gönül, "Geçen hafta kazandığımız maçtan sonra bu maç önemliydi. 3 puanla ayrılmak zorundaydık. İyi ya da kötü oyun hiç fark etmezdi. İlk yarı tamamen bizim hakimiyetimizdeydi. İkinci yarı gole kadar yine öyleydi. Golden sonra Antalyaspor üstündü." dedi.

Gökhan Gönül, "Özlenen Beşiktaş geri geliyor mu" sorusuna ise "Özlenen Beşiktaş… Bu soruyu cevaplamak benim haddime değil. Kimin hangi Beşiktaş'ı özlediğine göre değişir. Kimi atak futbolu, kimi daha 3-4 pozisyon bulup goller atılan pozisyon verilmeyen futbolu sever." şeklinde bir yanıt verdi.