Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi

Son dakika haberi: Beşiktaş Divan Kurulu, seçimin sonucunu açıkladı; Beşiktaş'ın 34'üncü başkanı Ahmet Nur Çebi oldu.

GİRİŞ 20.10.2019 22:58 GÜNCELLEME 21.10.2019 15:27
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulda Ahmet Nur Çebi, 20 sandığın tamamında oyların çoğunu alarak Beşiktaş’ın 34. başkanı oldu. 

Kullanılan 8547 oyun 5009’unu alarak en yakın rakibi Serdal Adalı’ya 2026 oy farkı atan Ahmet Nur Çebi rakiplerine büyük üstünlük sağladı.

20 sandığın tamamında rakiplerini geride bırakan Çebi, oy sayımının ardından tebrikleri kabul etti. Çebi’nin rakiplerinden Serdal Adalı toplam 2983 oy alırken Hürser Tekinoktay ise 537 oy aldı. 18 oy ise geçersiz sayıldı. 



Beşiktaş Divan Kurulu seçimin sonucunu açıkladı. Oy dağılımı şu şekilde:

- Ahmet Nur Çebi: 5 bin 9

- Serdal Adalı: 2 bin 983

- Hürser Tekinoktay: 537




BAŞKAN AHMET NUR ÇEBİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Beşiktaş Olağanüsü Seçimli Genel Kurul'da 5 bin 9 oy ile siyah beyazlı kulübün 34'üncü başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, oy sonuçlarının açıklanmasının ardından genel kurul üyelerine açıklamalarda bulundu.
 

 

 

"ÖNÜMÜZ AYDINLIK"

Beşiktaş'ın önünün aydınlık ve parlak olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, "Bu genel kurulda görev yapan, divana, başkanına ve tüm çalışan arkadaşlarıma ve benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş bugün yeni bir döneme, ufka açılmıştır. Bir değişimin başlangıcı olmuştur. Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve hedefi Beşiktaş'ı her an yukarı taşımak isteyen bir süreç geçireceğiz. Önümüz aydınlık, parlak. Sizlere söz veriyoruz. Beşiktaşın namusu, şerefi, bir kuruşu bize emanet. Zor günlerimizin yanında artık güzel günlerimiz olacak. Yarından itibaren güzel işler yapacağımıza söz veriyorum. Beşiktaş Genel Kurulu, bugün bindirilmiş kıtaların olmadığını, olamayacağını bir işe yaramayacağını ispatlamıştır. Oy veren de vermeyen de Beşiktaşlıdır. Bundan sonra bu yolda tek başına yürümeyeceğiz. Taraftarla genel kurul üyeleri ile yöneticilerimizle beraber hareket edeceğiz. Herkesin birbirine sarıldığı bir Beşiktaş için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Asıl üyeler: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay

Yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci

 

 

YORUMLAR 42
  • şefik şefik 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben fb liyim inşalah hayırlı olur
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür...! Peşpeşe alınan, 2 şampiyonluğun arkasında bu arkadaşın olduğu söyleniyor. Birileri, ufak paralara alınacak, işe yaramaz sıradan futbolculara, her nedense; astronomik paralar savurarak kulübü batağa sürüklediler... Tabi bu durumda, insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. Şampiyonlar liginden namağlup çıkınca, büyük paralarla futbolcular satılınca; bizler, borçlar bitti ya da en azından azaldı zannetmiştik. Meğerse borçlar (nasıl olduysa) 5 kat artmış...! :(
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Tahammüller gereği Abdullah Avcının istifa etmesi gerekir. Çünkü başkan değişti, başkan değişince aksi bir açıklama yapılmadıkça teknik direktörler bırakmak zorundalar. Hatırlayın Mustafa Cengiz Galatasaray'ın başkanı seçilince Fatih Terimi Dursun Özbek getirdiği için, Fatih Terim istifa etmek istemişti. Mustafa Cengiz'de "zaten ben olsaydım bende Fatih Terimi getirecektim" deyince Fatih Terim istifadan vazgeçmişti. Umarım yeni başkan Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ı arzu edilen yere taşır.
    Cevapla
  • BOZKURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Avcı'nın böyle bir adamlık yapacağını sanmıyorum. Yapmasa da haklı, sözleşmesi var. Onu Şenol Hocanın yerini dolduracağını düşünüp getirenler düşünmeli diyeceğim ama onlarda alelacele kongre yapıp kaçtılar.
    Cevapla
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    6 ay sonra bir seçim daha olur!!!
    Cevapla
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    aman ne önemliiiii,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle