Beşiktaş'ta 5 yıldız Başkent'te yok!

Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kadrosunda Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Oğuzhan Özyakup ve Georges N'Koudou yer almıyor.

Beşiktaş'ta 5 yıldız Başkent'te yok!
Beşiktaş'ta 5 yıldız Başkent'te yok!
GİRİŞ 18.10.2019 11:20 GÜNCELLEME 18.10.2019 11:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında cumartesi günü MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Beşiktaş'ta Gökhan Gönül dışında eksik bulunmuyor. 

 

 

Lige kötü bir başlangıç yapan siyah-beyazlı takım, 7. haftada Aytemiz Alanyaspor'u evinde 2-0 yenerek toparlanma sinyali verdi. Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü de mağlup ederek gelecek hafta Galatasaray ile yapacağı derbi maç öncesi moral arayacak.

Beşiktaş, bu sezon ligde rakiplerini 2 kez yenebildi. Ayrıca 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan siyah-beyazlı ekip, 7. hafta sonunda 8 puanla 12. sırada bulunuyor.

 

 

Siyah-beyazlı takımla aynı performansı gösteren MKE Ankaragücü ise 15. sırada yer alıyor.

Sakatlar baş ağrıtıyor

Siyah-beyazlı ekipte sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Oğuzhan Özyakup ve Georges N'Koudou, MKE Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Elneny oynayabilecek

Beşiktaş'ta 3 maçlık cezası biten Muhammed Elneny, yarınki karşılaşmada forma giyebilecek.

Siyah-beyazlı takımın Gaziantep FK ile yaptığı karşılaşmada kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Elneny; Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında görev alamamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Mehmet G 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi gecmis olsun
    Cevapla
  • yağız gökay 4 yıl önce Şikayet Et
    olsa ne olur ki?
    Cevapla