Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a iyi haber

Beşiktaş'ın Alanyaspor'u yendiği karşılaşmada sakatlanan Dorukhan Toköz'ün sahalara daha erken dönme ihtimali olduğu ortaya çıktı.

Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a iyi haber
Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a iyi haber
GİRİŞ 11.10.2019 10:28 GÜNCELLEME 11.10.2019 10:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Alanyaspor maçında sakatlanarak ameliyat edilen Dorukhan Toköz'ün beklenenden daha önce sahalara döneceği öğrenildi.

Yıldız ismin, olduğu ağır ameliyata rağmen durumunun iyi olduğu ve ilk belirlemelerinin aksine 5 ay değil, 3 ay içerisinde takıma dönebileceği ifade edildi.

Dorukhan'ın çıkma meydana gelen sol diz kapağının içendeki hasarlı sol bölgeye, sağlam olan sağ kıkırdaktan nakil yapıldığı ve böylece iyileşmenin hızlandırıldığı kaydedildi. Milli oyuncu şubatta futbola dönebilecek.

Bu arada Dorukhan Toköz durumuyla ilgili kısa bilgi verirken, "Kıkırdağımda onarım yapıldı, artık taburcu olacağım. Tedavime evimde devam edeceğim, iki hafta sonra da koltuk değneklerini atıp yürümeye başlayacağım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • S.şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel hayatta özensiz düzensiz yaşamanın vede maalesef milyonlarca dolar harcanarak yapılan stadların bozuk zeminleri bu çocukların sakatlanmasına sebep oluyor,Allah’dan sabır şifa dilerim genç kardeşimize.
    Cevapla
  • Karahisari 4 yıl önce Şikayet Et
    Acele etme aslan parçası. Tamamen iyileşip, sağlam dön. Çok geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    İyileşmeden dönmesin. Acele etmesin. Futbol hayatı uzun olsun.
    Cevapla