Abdullah Avcı 6 ismin biletini kesti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın devre arasında gönderilecek futbolcuları belirlediği ve bunu yeni yönetimle paylaşacağı belirtildi.

Abdullah Avcı 6 ismin biletini kesti!
Abdullah Avcı 6 ismin biletini kesti!
GİRİŞ 06.10.2019 13:03 GÜNCELLEME 06.10.2019 13:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Avcı'nın raporunda Tyler Boyd, Loris Karius, Abdoulay Diaby, Enzo Roco, Rebocho ve Jeremain Lens'in üstünün çizildiği ve ocak ayında yolların ayrılacağı belirtildi.

 

 

"HERKES BUNUN BİLİNCİYLE HAREKET ETSİN"

Bu karşılaşmanın teknik direktör Abdullah Avcı adına da kader maçı olacağı konuşuluyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da futbolcularını motive etmek için hafta içinde toplantılar gerçekleştirdi.

 

 

Avcı'nın futbolcularına, "Alanyaspor ligin sert takımlarından biri. Ama biz de Beşiktaş olarak sahada elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Kötü bir dönem geçiriyoruz. Toparlanmak bizlerin elinde. Görev alan herkes bunun bilinciyle hareket ederse galip geliriz. Milli ara da bizim için bu sürecin devamı adına önemli olacak. Sizlere güveniyorum" dediği öğrenildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 30
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi devre arasına kadar kalabilecek mi acaba...
    Cevapla
  • Kasım korkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Q7 kesmedi heralde bütün takımı gönder paf takım ile çık sahaya
    Cevapla
  • Kartal Bozüyük 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini geçiyorum da hiç oynatmadığın rebochanın biletini nasıl kesiyorsun... Yaptığı beceriksizliğin hesabını oyunculara kesiyorsun... Karius, lens, roca tamam bişey demiyorumda... Hoca istifa et be başakşehirine git sen Beşiktaş sana 100 numara büyük kaldıramazsın...
    Cevapla
  • Alsancak 4 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle karius'dikkat çekiyorum. Adamı hemen gönderin gelen her şutu içeri alıyor ve takımın direncini düşürüyor. Bütün istatistiklerde en kötü kaleci açın bakın diyorum bu ligin değil belkide avrupanın en kötü kalecisi... Trabzon maçı 5 şut 4 gol... Son maç 2 şut 1 gol dahada geriye dönüp.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi bileti kesildi haberi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle