Abdullah Avcı'dan 'istifa' cevabı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 29.09.2019 22:09 GÜNCELLEME 30.09.2019 02:56
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor maçı sonrası konuştu. İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları...

"Radikal bir karar alacak mısınız?" sorusuna "Ne ile ilgili bir karar?" diyerek yanıt veren Abdullah Avcı, "6 maç evet, genel durum Beşiktaş adına, benim mesleki durumum adına yaşamadığımız bir süreç. 3 deplasman 10 gol, her geriye düşene kadar olan oyunda denge var. Geriye düşünce kırılgan bir yapımız var. Büyük takım refleksi göstermemiz lazım. Kendi kalemize attığımız bir gol ve kırılgan bir yapı. Alışık olmadığımız bir süreci yaşıyoruz. Bunun altından çalışarak, mücadele ederek, kafamızı kaldırarak çıkacağız. Esas olan Beşiktaş'tır. Beşiktaş'ın kafasını kaldırdığında yaptıklarıdır. Ziinsel bir yorgunluk var. Bir şeye tepki veremiyoruz, niye böyle bir kırılgan bir yapı var bakacağız." dedi.

FİKRET ORMAN'IN İSTİFASI İÇİN AÇIKLAMA

Başkan Fikret Orman'ın görevi bırakma kararının takımı etkileyip etkilemediği üzerine gelen soru üzerine Abdullah Avcı "Futbol takımlarının bir yönetimsel, bir de sahanın içi var. Başkanımız Fikret Orman, bu kulübe önemli hizmetler yapmıştır. Böyle bir karar almıştır. Yönetimin aldığı bir karardır. Biz sahanın içinde takımı nasıl düzeltiriz diye çalışacağız. Bu olumsuz havayı da oyuncularla iletişim kurarak yukarı çekmeye çalışıyoruz. 3 tane gol yediğimiz, öne geçmeden, mağlup duruma düştüğümüz bir maçta da yaşadık. Beşiktaş büyük bir camiadır. Yönetimsel olarak buna benzer durumları yaşamıştır. Bu durumu çözeceklerdir." diye konuştu.

AVCI'DAN İSTİFA SORUSUNA CEVAP!

Basın toplantısında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu yanıt veren Abdullah Avcı "Ben bir oyun kültürü oluşturmaya çalışıyorum. Beşiktaş daha önce de zor durumdan kafasını kaldırmıştır. Yine öyle olacaktır." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 34
  • Mehmet Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sabırsız bir milletiz. Sistemler kolay kolay inşa edilmez. Sivas'taki maçta hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Antep'teki maçta 5.dakikada Vida amatörce kırmızı kart gördü, penaltı ile geriye düştük, maça bir kişi eksik ve 1-0 mağlup başladık. Rize maçında yanılmıyorsam iki defa geldiler. İlk ataklarında gol attılar ama biz son vuruşlarda etkisizdik veya şansızdık. Başakşehir maçında ortada olan maçta kendi oyuncumuza top çarpıp adamın önüne düştü ve boş kalıp golü attı. Dünkü maçta ilk iki golü kendi kalemize attık. 4-5 puanı rakiplerimiz futbol şansları ile puanları aldılar. Hocaya inanıyorum. Başakşehir'deki başarıları TESADÜF değildir.
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah hoca ne etsin.Adamin eline verdiler bu kadroyu oynat diye.Kim gelirse gelsin bu kadro devre arasina kadar 15 puan toplayamaz
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş gol atamıyor Cenk Tosun var iken iyi kötü takımı toparlıyordu gitti hem kendisi bitti hem de Beşiktaş bitti.Özellikle Babel gibi bir oyuncunun gönderilmesi zaten başlı başına bir hataydı,Lens'in bonservisiyle alınması,Kaleci sorunu 'Karius'un çok zayıf kalması', Vida'nın adı var kendisi yok,Medel gittikten sonra defans iyice 'su koyverdi' Hepsinden önemlisi ki Abdullah Avcı'nın bu takıma hakim olamayacağı bas bas bağırırken yaptığı transferlerin takıma katkı sağlamaktan yoksun olması bu başarısızlıkların olmasını sağladı.Antrenör değişimi lig başlamış fayda sağlamaz bu sezon Beşiktaş için bitti! kısacası...
    Cevapla
  • MUSTAFA 4 yıl önce Şikayet Et
    GECEN SEZON GSYE DE 4 ATTIK ŞAMPİYON OLDU MERAk ETMEYİN :)
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl bu zamanlar beşiktaş fenerbahçeye, Fener kümeye diye bağırıyordu, ne diyelim gülme komşuna gelir başına..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle