Fikret Orman'a baskı! "Bizi bırakma başkanım"

Beşiktaş Başkanı'na yöneticiler ve futbolcular 'Devam et' baskısı yapıyor. Fikret Orman, Divan Başkanı Yamantürk'ün "Sezon sonuna kadar devam et" teklifini geri çevirdi.

Fikret Orman'a baskı! "Bizi bırakma başkanım"
Fikret Orman'a baskı! "Bizi bırakma başkanım"
GİRİŞ 26.09.2019 09:58 GÜNCELLEME 26.09.2019 18:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Önceki gün sürpriz bir şekilde, Beşiktaş başkanlığı görevinden ayrılacağını açıklayan Fikret Orman'a "Bizi bırakma" baskısı var.

 

 

Orman "Sürecimi tamamladım" diyerek açıkladığı istifa kararının ardından Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ile bir araya geldi.

Yamantürk "Acele etmeyin. En azında sezon sonuna kadar devam edin. Sonra duruma bakalım" dedi. Orman ise "Teşekkür ederim. Ancak kararımı verdim, değiştiremem" diyerek Yamantürk'ün bu önerisine sıcak bakmadığını belirtti.

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATALIM

Yamantürk'ün ardından Ahmet Ürkmezgil ve diğer yöneticiler ile Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal'ın başını çektiği bir grup futbolcu Başkan'ı ziyaret etti.

Yöneticiler ve futbolcular, "Başkanım bizi bırakma. Birlikte bu zor günleri atlatalım" diye konuştular. Ancak yöneticilere olumsuz cevap veren Orman, "Kırgın ve üzgünüm. Buraya kadar" dedi.

"OLUMSUZ TABLOYU DEĞİŞTİRİRİZ"

Kartal'ın görevi bırakmaya hazırlanan Başkanı'na futbolcular "Başkanım sizinle yola çıktık. Bizi yarı yolda bırakmayın. Bu olumsuz tabloyu Trabzon maçıyla olumlu hale çevireceğiz. Yeter ki arkamızda durun" dediler.

Başkan Orman'ın bu baskılar karşısında düşünmek için 24 saat süre istediği belirtildi.

YORUMLAR 7
  • TARAFTAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 2 yıl üst üste şampiyon oldu, şampiyonlar liginde namağlup gruptan çıktı. Sosa, Dem Ba, Cenk, Tosiç, Fabri, Babel ve daha aklıma gelmeyen bir çok futbolcu yüksek bedellerle satıldı. Büyük gelirler elde etti. Biz kulübün borcu bitmiştir diye düşünürken borçların 5 kat arttığı açıklandı. Artık Fikret Orman, bi an önce; Avcı ile beraber kulübü bırakmalıdır.
    Cevapla
  • SAĞ DUYU 4 yıl önce Şikayet Et
    Yol yakınken Fikret Orman, Abdullah Avcı ile beraber bir an önce gitmelidir. Takımın gidişi hiç iyiye alamet değil ve düzelecek gibi de gözükmüyor. Artık, Beşiktaş'a a daha fazla zarar vermeyin. Kötü şeyler yaşanmadan, çok geç olmadan, takım ligin dibine girmeden bir an önce gidin lütfen...
    Cevapla
  • bjk vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    biz seni seviyoruz gitmeni istemiyoruz başkanım
    Cevapla
  • Selçuklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi başladın ama sonrasında kendi menfaatlerinden dolayı BEŞİKTAŞI sattın başkan.. Bence de daha fazla o koltukta oturma..
    Cevapla
  • Baba kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Şakamı defolup gitsin bjk yi batırdı hesabını verecek daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle