Abdullah Avcı'yı kara kara düşündüren olay!

Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesinde sakatlığı bulunan Enzo Roco ve cezalı olan Vida'nın ardından Victor Ruiz de Bratislava maçında sakatlanarak oyundan çıktı.

Abdullah Avcı'yı kara kara düşündüren olay!
Abdullah Avcı'yı kara kara düşündüren olay!
GİRİŞ 20.09.2019 12:10 GÜNCELLEME 20.09.2019 22:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 5. haftasında Pazartesi günü Vodafone Park'ta Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta stoper sıkıntısı var.

 

 

Gazişehir maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Domagoj Vida'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Şilili Enzo Roco da Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sezona 3 as stoper ile başlayan siyah-beyazlılarda Victor Ruiz de UEFA Avrupa Ligi'ndeki Bratislava maçında sakatlanarak oyundan çıktı.

Yerini Atiba'ya bırakan İspanyol futbolcunun durumunun ciddi olması durumunda Abdullah Avcı'nın elinde Başakşehir maçına A takımdan oynatacak stoper kalmayacak.

 

 

ÇARE NECİP VE ALTYAPI

Avcı, Ruiz'in sakatlığının ciddi olması durumunda ise çareyi Beşiktaş'ın altyapısında arayacak. Necip'in daha önce stoper oynaması nedeniyle o bölgede görevlendirmesi ve yanına da altyapıdan Erdem'i oynatması bekleniyor.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 6
  • BİRLİK 4 yıl önce Şikayet Et
    LENS bir işe yaramiyor bari defansa yerleştirin daha başarılı olur
    Cevapla
  • bjk vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    defansta ve forvette kimseyi hatta kalede kalecide bırakmasa bjk daha iyi oynar kazanır ya adamlar tek basına geliyor golu atıp gidiyor hiç olmasa oynamasalar o kadar sinirlenmeyiz
    Cevapla
  • asd 4 yıl önce Şikayet Et
    neyi düşünüyor kara kara zaten yeniliyor çıktığı her maçta 2- 0 olmaz 3-0 olur.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı ilk yarı bitmeden kovarlar. Görünen köy kılavuz istemez. Avrupa'da tek başarısı olmayan bir teknik direktör Beşiktaş'a yakışmıyor.
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman gibi hırsının kurbanı oldun, başarılı olduğun kulupte durmak bu kadar zor mu. Başakşehirde kalsaydın keşke,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle