Atiba: 'Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum'

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, Slovan Bratislava yenilgisini "Büyük hayal kırıklığı yaşadık" sözleriyle değerlendirdi.

Atiba: 'Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum'
Atiba: 'Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum'
GİRİŞ 20.09.2019 00:33 GÜNCELLEME 20.09.2019 00:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maçla ilgili olarak, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşadık." diyerek sözlerine başlayan Atiba Hutchinson, "Garip bir maç oldu. Başlangıçta istediğimiz gibi maçı kontrol edemedik. İlk yarının sonlarına doğru toparlandık. Öne geçtik ve devreye böyle girdik. İkinci yarı hatalar yaptık, konsantrasyon eksikliği diyebiliriz. 2. yarıda bazı hatalar yaptık. Bunu gevşeklikle ve konsantrasyon eksikliğiyle açıklayabiliriz. Rakip oyuna ortak oldu ve daha sonra bulduğu gollerle galip geldi. Çok büyük bir hayal kırıklığına uğradık." dedi. 

 

 

"DÜZELTMEMİZ GEREKEN ŞEYLER VAR"

Takımın durum değerlendirmesini de yapan tecrübeli futbolcu, "Yapmamız, düzeltmemiz gereken bir çok şey var. Avrupa'da oynayacağımız beş maç daha var. Kolektif ve bireysel anlamda düzeltmemiz gereken noktalar var. Konsantrasyonu yüksek tutup bunu bir an önce yapmamız gerekiyor. 

 

 

"Bu durumu nasıl düzelteceksiniz?" sorusuna ise Kanadalı, "Zor bir durumda olduğumuzun farkındayız. Burada yapılması gereken öncelikli şey ortaya sağlam bir karakter koymak. Bunu da bir sonraki maçta yapmaya çalışmalıyız. Bu hataları düzeltmek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Kolektif anlamda da daha güçlü olmalıyız. Birbirimiz için mücadele etmeliyiz. Burada yapmamız gereken hemen yarın antrenmandan başlayarak çok güçlü bir şekilde çalışmalıyız. Bunları yaptığımızda işler yavaş yavaş tersine dönmeye başlayacaktır." yanıtını verdi.

YORUMLAR 1
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    adamdir atiba . eskilerden bir o kaldi
    Cevapla