Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı arıyor!

Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Gazişehir'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta savunma hattı tam anlamıyla çökerken, santrfor konusundaki sıkıntı da artarak devam ediyor.

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı arıyor!
Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı arıyor!
GİRİŞ 16.09.2019 11:36 GÜNCELLEME 16.09.2019 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş döneminde ilk 3 sezonda ligin en az gol yiyen ve en az pozisyon veren takımlarından biri olan Beşiktaş, geçen sezondan itibaren bu özelliğini kaybetti.

Geçen sezon 46 gol yiyerek son 7 sezonun en yüksek gol oranına ulaşan Kartal, geride kalan 4 haftada kalesinde 7 gol görürken, Burak Yılmaz'ın yokluğunda forvette de sorunlar yaşıyor.

Forvet oyuncularından sadece Güven 1 gol atarken, Umut Nayir de Gazişehir maçında sonradan girip 1 gol bulabildi. Atılan 6 golün 3'ü savunma oyuncularından gelirken, diğerini Ljajic attı.

Bu arada Beşiktaş'ın deplasmandaki mağlubiyet serisi de 2'si Abdullah Avcı döneminde bu sezon olmak üzere üst üste 4 maça çıktı. Öte yandan Burak'ın dünkü idmanda takımla çalıştığı bildirildi.

YORUMLAR 1
  • Fatih Terim Haklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta Vida , ceza sahasında topa yükselirken 2-3 kere düşürüldü; hakemler bunu görmezden geldiler. Bu hafta Vida rakip oyuncuya dokunur dokunmaz, rakip kendini yere bıraktı; hamkem bunu yedi ve kırmızıyı bastırdı. Üstelik düşen oyuncu hakeme küfrettiği için bir önceki maçta kırmızı kart yemişti ve buna rağmen sahadaydı. Gazişehirli oyuncunun eli havadayken, top çarptı penaltı verilmedi. Bu hakemler varken Burak olsa da bir şey değişmez...
    Cevapla