Beşiktaş'tan hakem isyanı! 'Korkutucu...'

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, Gazişehir'e 3-2 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ürkmezgil, hakem hatalarını eleştirdi.

Beşiktaş'tan hakem isyanı! 'Korkutucu...'
Beşiktaş'tan hakem isyanı! 'Korkutucu...'
GİRİŞ 14.09.2019 22:50 GÜNCELLEME 14.09.2019 22:53
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

İşte Ahmet Ürkmezgil'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Sayın Zekeriya Başkan göreve geldiğinde kendisin alıp kutlamıştım. Sayın Kaptan, bu sene gerçekten bütün bu olaylarla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini söylemiştim. Geçen sene çok şeyler yaşandı. VAR çok gündeme geldi, bugün bunun bir neticesi mi kafam karışıyor. Bugün VAR'da Koray Gencerler nasıl verildi, geçen hafta Rize'de de o vardı sanırım. Dördüncü hakem de herhalde ligimizin en genç hakemlerinden biriydi."

 

 

"TOP TOPLAYICI ÇOCUĞU 'YAVAŞ' DİYOR"

"Rakip takımın hocasını önceki senelerden de biliyoruz. Rakip takım hocası 4. hakemin önünde ilk yarının sonunda top toplayıcı çocuğa yavaş davranmasını söyledi. Biz onu tribünden gördük. Aşağı inip çocuklardan da tekrar dinledim."

"DORUKHAN'A GELEN TEKME SARI KART MI?"
 
"İkinci yarı çok yavaş ve yerden topu kaleciye teslim etmeye başladılar. Dorukhan'a gelen tekmeyi sarı kartla geçiştirdi. O kartın rengi sadece sarı mı olmalıydı? Penaltıdan önceki taç atışı VAR'dan incelenmeliydi. Ligimizde daha 4. haftada hakem hatalarının bu boyuta ulaşması düşündürücü ve korkutucu."

YORUMLAR 66
  • osmanli torunu27 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yüzsüzlük olurmu arkadaş gaziantep aslanlar gibi top oynadi dua edin 7-8 olmadi..hakeme laf atacagina takima eleştiri yapsin bjk..
    Cevapla
  • Muho 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maci herkes izledi hakemlik ne vardi yahu penalti dogru kirmizi dogru tekme atti kirmizi dogru ee ne hakemi yenince sıkıntı yok yenilince hakem diye ciyakla dur
    Cevapla
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkenden ağlamaya başlamayın lig uzun bir maraton
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    yüzde yüz haklı,galatasarayın kayserdideki 3 puanını düşünsek,orda ki hakemin yarısı kadar bu hakem beşiktaşı ittirse idi,beşiktaş çok farklı kazanırdı.tff konuya el atmalı.birde bjk, fb,gs alışmışlar hakem yardımıyla puanlara.böyle tarafsız maç yönetilince bocalıyor çocuklar.hakem nerde lazım burda lazım.hakem dediğin kayseri gs maçındaki gibi giden 3 puanı geri çevirecek.sonra fatih iki kelime eder gündemi puan kaybetme gerçekliğinden puanın olmadığı sanal yerlere taşır.tff de bu konuda gereken dakikliği ve hassasiyeti oyunun gereği gösterir.
    Cevapla
  • Olguncan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başınıza GS kadar taş düşsün,her maç sonu GSye taş atıyorsunuz,nazar etmeyin ne olur oynayın çamura yatmayın sizinde olur....
    Cevapla
  • Oguzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray uzerine oyun oynarsaniz hakem deme hakkiniz yok ki hakem gayet iyiydi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle