Quaresma, Kasımpaşa ile anlaştı!

Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Beşiktaş'tan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı kadrosuna kattı.

Quaresma, Kasımpaşa ile anlaştı!
Quaresma, Kasımpaşa ile anlaştı!
GİRİŞ 28.08.2019 16:41 GÜNCELLEME 28.08.2019 17:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta yeni kulüp bulması için izin verilen Ricardo Quaresma'nın yeni takımı belli oldu. Quaresma, Türkiye'de kariyerine Kasımpaşa'da devam edecek.

 

 

beİN Sports'un haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği Ricardo Quaresma, Süper Lig'de yer alan İstanbul ekibi Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'tan ayrılmak için son görüşmelerini yapan 35 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusunun, siyah-beyazlı yönetimle anlaştığı ve kısa bir süre içerisinde Kasımpaşa'ya imza atacağı belirtildi.

 

 

YORUMLAR 24
  • Zey 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaprisinden bıkmıştık. Artık fayda değil zarar veriyordun. Medel de gitti. Sen de gittin. Darısı Caner'e. Yeniden yeşerecek takım istiyoruz. Kaç kere takımı zor maçlarda yalnız bıraktın. Bu profesyonellik değil. Bir maç iyiysen 5 maç kötüydün. Şampiyonluğa giden yolda böyle bir futbolcuyla işimiz olmaz. Beşiktaş'ta ayrılırsam Türkiye'den ayrılırım başka takımda oynamam diye de açıklaması vardı :) Ama kasımpaşa İstanbul'da kalabilmesi için nimet oldu kendisine.
    Cevapla
  • Rehber 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaybeden Besiktas oldu. O bir futbol dehasi.
    Cevapla
  • Efsane 4 yıl önce Şikayet Et
    Lens yoliyadin fiko Quaresma duraydi Yazik etin fiko hesap kitap yapamadin zaten hesap kitap yapmis olsaydin ölmus futbolculari yoliyadin Fernandez pili bitmis bos bos para harcamalar o paralari sacacagina alt Yapi Ja ilgi goster Ordan ne Quaresma lar cikar Ama fiko biz Quaresma cok ariyacagiz bunu bilesin fikret orman Bey Quaresma basarilar diliyorum
    Cevapla
  • şefik şefik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa hayırlı olsun tam isabet tebrikler
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sen efsanesin Quaresma fiko boş adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle