Beşiktaş'tan Emre Kılınç'a 2 milyon Euro

Daha önce 1,5 milyonluk teklifi reddedilen Beşiktaş, bu defa Sivasspor'un kapısını 2 milyon Euro'luk teklifle çalacak.

Beşiktaş'tan Emre Kılınç'a 2 milyon Euro
Beşiktaş'tan Emre Kılınç'a 2 milyon Euro
GİRİŞ 28.08.2019 09:46 GÜNCELLEME 28.08.2019 10:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transfer döneminin kapanmasına bir kaç gün kala hareketli günler yaşayan Beşiktaş, gözünü Sivasspor'un yıldızı Emre Kılınç'a dikmiş durumda.

Siyah-beyazlılar daha önce genç oyuncu için 1,5 milyon avro bonservis bedeli önermiş ancak Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz bu teklifi yetersiz bularak geri çevirmişti.

Son olarak Gary Medel'in Bologna'ya transfer olmasıyla siyah-beyazlılar daha yüksek bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Şilili yıldızın 2,3 milyon avroluk yıllık ücretini ödemekten kurtulan siyah-beyazlılar, bu defa Sivasspor'un kapısını 2 milyon avro ile çalacak. 

Anadolu ekibinin bu teklife vereceği cevap merakla beklenirken, Emre Kılınç ise Beşiktaş formasını giymenin hayalini kuruyor.

Emre Kılınç, Otyakmaz ile konuştu

Performansını giderek artıran 25 yaşındaki oyuncunun, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la yaptığı görüşmede takımdan ayrılma ve Beşiktaş'ta forma giyme isteğini ilettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Abdullah Avcı da sistemine uyması sebebiyle Emre Kılınç'ı çok istiyor. Bu transferin kısa süre içinde çözüme kavuşması bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • yiğido58 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı futbolcu olunca paranız çok, yerli futbolcuya gelince eliniz cebinize varmıyor, asıl yerli iyi futbolcu için elinizi cömert tutun , futbolcuların aklını ucuza çelmeniz çok ayıp
    Cevapla