Beşiktaş ayrılığı açıkladı! Quaresma...

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya yeni sezonda takım kadrosunda olmayacağı bilgisini verdi ve kendisinden kulüp bulmasını istedi.

Beşiktaş ayrılığı açıkladı! Quaresma...
Beşiktaş ayrılığı açıkladı! Quaresma...
GİRİŞ 24.08.2019 16:31 GÜNCELLEME 24.08.2019 16:43
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Başkan Fikret Orman ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve bu görüşmede Başkan Orman'ın kendisinin takımda istenmediğini söylediğini ifade etti. 

Beşiktaş’taki geleceği sık sık konuşulan Ricardo Quaresma’nın durumu belli oldu. Siyah-beyazlı futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Başkan Fikret Orman ile bir görüşme yaptığını aktararak, Başkan Orman’ın kendisini takımda istemediğini ifade etti. 35 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Beşiktaş kariyerinde oynadığı resmi maçlardaki performans istatistiklerinin yazılı olduğu bir fotoğrafını paylaşarak şu notu ekledi: 

"Başkan tarafından artık takımın bir parçası olmak istenmediğim konusunda bilgilendirildim. Şu an konuyu çözmek için uğraşıyorum. Önümüzdeki günlerde geleceğimle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim." 

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA!

Siyah-beyazlı kulüp de konuyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklamada bulundu ve Quaresma'ya takım bulması için izin verildiğini duyurdu.

Açıklama şu şekilde:

"Oyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım kadromuzda olmayacağı bilgisi verilmiştir. Oyuncuya 2019-2020 sezonu transfer dönemi bitimine kadar takım bulabilmesi için izin verilmiştir.
 
Bu süreçte takım bulamaması durumunda da oyuncu sezonun geri kalanında takımdan ayrı bireysel çalışmaya devam edecektir."

YORUMLAR 42
  • Orhan38 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun..suriyede savas siddetleniyorken milleti quaresma ile avutuyorsunuz..Allaha nasil hesap vereceksiniz boyle..
    Cevapla
  • gizli oda 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu fikret ormani ve yönetimini en kisa zamanda bjk nin üstünden defini nasip etsin. senol hocayi ayni sekilde bitirdi. cenk tosunu satip sampiyonlugu sattı. yaptigi hicbir iyilik kalmadi tamammen zarar
    Cevapla
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşayakışmadıbumubüyükkulüpbeşiktaşlıolarakutandımfikretormanbuişinhamurudeğilçokacemibaşkandeğiltaraftarbüyüktürboksör
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahaşkına Beşiktaşa ne faydası oldu,aksine takıma zararı dokundu.Takimi derby maçlarda hep 10kisi bıraktı. Gereksiz yere anlamsız kırmızı kartlar gördü.Kurtardigi bir maç v a r mi?Şimdi gitsin o sevdiği top ile bol bol oynasin
    Cevapla
  • Beşiktaşk 4 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma gibi bir efsaneyi kadrodan çıkarmak... olmadı böyle beşiktaş
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi taraftarlarimiz zihniyetler yuzunden 3 sene heba oldu derbiler heba oldu. Yeter aldik verimli oldugunda parasinida fazlasiyla aldi. Artik soyle dusunmeli besiktasimizin basarisimi quareshmanin ilk 11deki yerimi? Tabiki Besiktasimin performansi. Artik yillardir rakiplerine karsi etkisiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle