Beşiktaş’ın yeni transferi İstanbul'a geldi

Beşiktaş, Tottenham'dan kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou'yu 4 yıllığına kadrosuna kattı. N'Koudou, İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ın yeni transferi İstanbul'a geldi
Beşiktaş’ın yeni transferi İstanbul'a geldi
GİRİŞ 22.08.2019 01:37 GÜNCELLEME 22.08.2019 14:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlı ekip, N'Koudou transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş yönetimi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Kevin N'Koudou ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

 

 

Kamerun asıllı Fransız futbolcu için Tottenham'a 3+1 milyon Euro bonservisi 3 eşit taksitte ödeyecek olan Beşiktaş, oyuncunun satışından da İngiliz ekibine %50 pay vermeyi kabul etti.

İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş’ın yeni transferi Georges-Kevin N'Koudou, İstanbul’a geldi.

 

ALİ NAİBİ DE AÇIKLADI

beIN Sports'a konuşan Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, "N'Koudou yarın (22 Ağustos) sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği takdirde kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalayacak. N'Koudou, PSG altyapısında yetişmiş, 20 yaşındayken Marsilya'da gösterdiği performans sonrasında Fransa'nın yeni süper starlarından biri olarak nitelendirilen ve bu performansıyla genç yaşta Premier Lig'in önemli kulüplerinden Tottenham'a transfer olmuş çok özel yeteneklere sahip bir oyuncu' ifadelerini kullandı.

"BUGÜNÜ VE YARINI DÜŞÜNEREK YAPTIK"

Ali Naibi, yıldız oyuncunun yeni bir meydan okumaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Kulübümüzün bu seneki transfer politikası ve mevcut ihtiyaçlarımız doğrultusunda, bugünümüzü ve yarınımızı düşünerek yaptığımız bir transfer. Tottenham ile çok iyi bir yaz kampı geçirmesi, hazır durumda olması ve kulübümüze gelmek için olan isteği de bizim ve teknik ekibimiz için karar sürecinde önemli bir etken oldu. N'Koudou'nun sahada göstereceği performans ile hem taraftarlarımızı heyecanlandıracağı hem de takımımıza önemli fayda sağlayacağına inancımız tam" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • Mustafa Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tapuyuda verseydiniz bari
    Cevapla
  • yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni lens sadece biraz süratli adam geçemiyor. Bu nedir Allahım elde lens var gidip bi lens daha alıyorlar anlaşılan sağda lens solda nkoudu oynayacak.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Satistan %50 vermek nedir :)
    Cevapla
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingiliz oyunununa magruz kaldik. Karsimizdaki master bitirmis. Bizimki lise. Sonuc husran.
    Cevapla
  • afy03n sucuğu 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın yarısı almışlar demek oluyor galiba
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    çok para ne gerek vardı bu adama boşa transfer
    Cevapla
  • Asaf 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle paralar harcayacaktık da babel'i neden bıraktık ki?
    Cevapla
  • yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Babel 34 yaşında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle