Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu!

Beşiktaş, Nicolas Isimat-Mirin'in 2019-20 sezonu sonuna kadar kira bedeli ve satın alma opsiyonuyla Toulouse'a kiralandığını açıkladı.

Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu!
Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu!
GİRİŞ 21.08.2019 10:39 GÜNCELLEME 21.08.2019 11:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın uzun süredir yollarını ayırmak istediği Fransız savunmacı Nicolas Isımat-Mirin, Fransa'ya transfer oldu. Bir süredir Amiens ile görüşen 27 yaşındaki oyuncu Touoluse ile anlaştı.

Beşiktaş, Fransız stoperin Toulouse'a kiralandığını açıklarken ''Futbol A Takım oyuncularımızdan Nicolas Isimat Mirin, 2019/2020 sezon sonuna kadar kira bedeli ve satın alma opsiyonuyla Fransız ekibi Toulouse'a kiralanmıştır.'' ifadeleri kullanıldı.



Beşiktaş'a geçtiğimiz devre arasında PSV Eindhoven'dan 350 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Fransız oyuncu, 14 Süper Lig mücadelesinde oynamış ancak beklentilerin altında kalmıştı.

 

 

YORUMLAR 2
  • Taha 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapak resminde Diagne'yi görünce bir oh çekmiştim. Henüz yollayamamışız.
    Cevapla
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapilan haberde merak ettigimiz bu futbolcunun maasi besiktasta nekadardi yani maliyeti ve kiralik gittigi kulubun bu futbolcuya nekadar para odedigi ve besiktasin o kuluple satin alma opsiyonunda belirledigi miktar nekadar? Besiktasimin defansi darmadagin yalnis yapildi necipi defans olarak neden yollamadiniz? necipin sampiyonlar ligi uefa ligi milli takim ve super joker olma rolu var bizi bezdiren.
    Cevapla