Beşiktaş'tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta oldukça hareketli saatler yaşanıyor.

Beşiktaş'tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı
GİRİŞ 21.08.2019 00:23 GÜNCELLEME 21.08.2019 00:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sol açık için düşünülen ve görüşmelerin sürdüğü Konoplyanka ile daha önce prensipte anlaşılmasına rağmen resmi görüşmelerde oyuncunun artan istekleri dolayısıyla bu transferi askıya alan Beşiktaş, başka bir oyuncuya yöneldi.

İki gündür İngiltere'de olan başkan Fikret Orman, bizzat yaptığı görüşmeler sonrası Tottenham ile Kevin N'Koudou'nun transferinde anlaşma sağladı.

 

 

Bir sezon kiralanacak olan 24 yaşındaki Fransız oyuncunun kariyerinde Tottenham'ın yanı sıra Nantes, Marsilya ve Monaco gibi takımlar da bulunuyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • abdurrahman Kaplan 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeni özeti adam türkiyeden en yüksek bonservisle Satilan futbolcuyu satsin iki kere ard arda sampiyon olsun isler hafiften tökezledimi adamlar kötü maalesef Millet olarak iyiligi degil hep kötü olani görür olduk Allah cc. yarsimcimiz olsun
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk nin fikret ormanla batışını seyredip uyumayın ey taraftar yazıktır aras özbilize 1.250 bonservis ver 5 sene sözleşme yap hiç katkı yapmasın kovalamak için 2.5 milyon euro para ver kovala bu kadar akılsız yönetime daha ne kadar tahammül göstereceksiniz talisca ve aboubacar opsiyonunu kullanmayıp negredo lov ve lense paraları yatırıp ikisini üste para verip yollayıp lens de çöp kutusuna atılacak elde var sıfır bugün talisca ve aboubacar olsaydı gecen sene ve ondan bi önceki sene şapiyonduk talisca 40 aboubacar 20 milyon ederdi şimdi elde yok bide ceptekilerde yok oldu uyuma daha fazla beşiktaşlı takımına sahip çık
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecen senede ondan onceki sezonda taliscayla sampiyon olamadik
    Cevapla
  • bjkli 4 yıl önce Şikayet Et
    N ediyon la
    Cevapla