Avcı'dan forvet transferi için açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de Sivasspor'a 3-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı'dan forvet transferi için açıklama
Avcı'dan forvet transferi için açıklama
GİRİŞ 18.08.2019 00:29 GÜNCELLEME 18.08.2019 00:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Basit hatalar yaptıklarını kaydeden Avcı, "Sivasspor sıcak temas yapan bir takım, bunun için topa sahip olmak lazım. Basit top kayıpları yaparsan, klasik bir geçiş takımı var karşımızda, bunu da yaşadık. 2. gole kadar ivmelenme yaşadık ama sonra bir tükenmişlik gibi, çabuk oyun disiplininden kopan ve basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı. Oyunu inceleyeceğiz, oyuncu kendini inceleyecek" dedi.

Bir an önce hataları analiz etmeleri gerektiğini söyleyen teknik adam, "Çabuk tespitleri yapıp, bundan dönüş yapmamız lazım. Ligin başında bunun olması, bu anlamda olumlu bir şey. Cuma akşamı karakter koyan, Beşiktaş formasını hissettiren, taraftarımızla geri dönen bir Beşiktaş'ı yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FORVET TRANSFERİ YAPILACAK MI?

Forvet transferi yapıp yapmayacakları sorulan Avcı, "Burak Yılmaz Türk futbol tarihinin en önemli oyuncularından biri. Transfer çalışmaları ile ilgili her gün fikir alışverişi yapılıyor. O gelsin, bu gelsin değil, mevcut durumu tespit edip, onun üzerinden gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 7
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    bu avci bjk ya iyiki geldi. bu gidisle bjk sampiyonlugu bu sene ruyasinda gorur.
    Cevapla
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    2019-2020 sezonunda TRABZONSPOR şampiyon olacaktır
    Cevapla
  • Gurbet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene bu besiktastan bir halt olmaz
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    her yönetime lazım bir Abdullah Avcı Şenol Güneş al maaşını saatini doldur evine git Messi'ye Ronaldo'ya bile ihtiyaç yok yönetim ne diyorsun o 5 yıldır forvetsiz oynayan bir takım biri Fikret ormana forvetin ne olduğunu anlatması lazım ayağına top geldiği zaman dokunup gol atar ama gol atar Bu
    Cevapla
  • Muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayın bu takım ligde kimseyi yenemez çünkü dün akşam bir daha gösterdi ki gol pozisyonuna bile giremiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle