Beşiktaş'tan Babacar için kiralama teklifi!

Beşiktaş'ta forma numaraları belirlenirken 9 kimseye verilmedi. Santrfor isteyen yönetim, Babacar için Sassuolo'ya kiralama teklifinde bulundu.

Beşiktaş'tan Babacar için kiralama teklifi!
Beşiktaş'tan Babacar için kiralama teklifi!
GİRİŞ 14.08.2019 10:22 GÜNCELLEME 14.08.2019 10:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta gözler golcü transferine çevrildi. Sağ kanada Boyd, sağ beke Douglas, stopere Victor ve sol beke Rebocho'yu getiren siyah-beyazlılar şimdi de santrfor takviyesi yapmak için harekete geçti.

Burak Yılmaz'ın kamp döneminde sakatlanması ve ligin dört-beş maçını kaçıracak olmasının belirlenmesi üzerine kadroya yeni bir golcü transferi yapılmasına karar verilmişti. Dün açıklanan forma numaralarında da bu durum net bir şekilde gözler önüne serildi. Yönetim, 9 numarayı kimsenin almasına müsaade etmedi. 

Golcü için yer açan yönetimin gündemine takımın eski yıldızı Vincent Aboubakar ile Brondby'nin gol makinesi Kamil Wilczek ile Everton'dan Yannick Bolasie gibi isimler girmişti. Şu anda ise İtalya Serie A'da forma giyen Sassuolo'nun yıldızı Khouma Babacar öne çıkmış durumda.

Cevap bekleniyor

İtalyan ekibi ilk etapta 6 milyon avro bonservis bedeli belirlemişti. Ancak Senegalli yıldıza talip çıkmayınca Beşiktaş'ın şansı arttı. Yönetimin temasa geçtiği Babacar'dan "Gelirim" cevabı alınınca Sassuolo'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı ve beklemeye geçildi.

İtalyan kulübünün hafta sonuna kadar cevap vermesi bekleniyor. Kariyerine Fiorentina'da başlayan Babacar, Tacing, Padova, Modena ve Sassuolo formaları giydi. İtalyan kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon 29 lig maçında yedi gol ve üç asistlik performans sergilemişti. Senegal Millî takımı formasını üç defa terleten Khouma Babacar, futbol eğitimini Fiorentina altyapısında almıştı.

 

 

YORUMLAR 2
  • emrah karabek 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden Guven Yalcin'a sans verilmiyor? Burak Yilmaz 4-5 hafta yok diye milyon dolarlar mi harcanacak? Gelecek oyuncu o kadar kisa surede adaptasyon saglayabilecek mi?
    Cevapla
  • muhammed ali 4 yıl önce Şikayet Et
    29 maçta 7 gol atan ve 3 asist yapan biri için bu paralar verilmez yazıktır.. bu milli servete.. gençlerimize şans verin. 7 gol nedir 17 gol olsa neyse
    Cevapla