Beşiktaş yeni transferi resmen duyurdu!

Beşiktaş, Villarreal'in 30 yaşındaki stoperi Victor Ruiz'i renklerine bağladığını duyurdu. Victor Ruiz Torre ile 3 senelik sözleşme imzalandı.

GİRİŞ 07.08.2019 14:05 GÜNCELLEME 07.08.2019 15:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İspanyol futbolcu Victor Ruiz Torre'yi renklerine bağladı. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen 30 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. 

Açıklamada, "Beşiktaş'ımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Victor Ruiz Torre'ye Beşiktaş ailesine hoş geldin der, başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı. 

Kariyerinde Espanyol, Napoli ve Valencia formaları da giyen deneyimli savunma oyuncusu, 2014 yılından bu yana Villarreal'de tüm kulvarlarda 190 maça çıktı ve 3 gol attı.



BEŞİKTAŞ

GELENLER: Adem Ljajic, Tyler Boyd, Douglas.
GIDENLER: Gökhan Töre, Larin, Mustafa Pektemek, Adriano, Tolga Zengin, Kagawa.

 

 

YORUMLAR 11
  • kuru 4 yıl önce Şikayet Et
    besıktas bu sene yalan olur fanatık degıl dogru dusunelım
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş yeni sistemden dolayı bu sezon biraz durgun gibi görünüyor ama bu bizi yanıltmasın ben takımın açılacağını ve Şenol Güneş dönemindeki Beşiktaş'a yaklaşacağını tahmin ediyorum. Sistem değişiklikleri takımları ilk başlarda biraz zorlar ama sonrasında takım alışınca da çıkar oyununu takır takır oynar. Geçen sezon Başakşehir ne oynadıysa Beşiktaş bu sezon onu oynayacak galiba. Başakşehir geçen sezon hakemlerin yüzünden şampiyon olamadı. Hakemler deplasmanlarda Galatasaray'ı kurtarınca olanlar Başakşehire oldu. Gittiği günden beri Abdullah Avcı Başakşehir ile şampiyonluğu hep son haftalarda kaçırıyordu. Bu sefer Beşiktaş'ta İnşallah kaçırmayacak diye umuyoruz.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel senaryo yazmışsın tekrar tekrar oku hoşuna gittiyse. :)
    Cevapla
  • gırıkkaleli 4 yıl önce Şikayet Et
    getiriirken milyon euro verin giderken milyon euro verin ondan sonra klüpler borç içinde yüzzsün sanki takımlarda şampiyonlar liginde şampiyon oluyor bırakın bu yabancı sevdasında genç nufusuyla övündügümüz ülkenin gençlerinin önünü açın
    Cevapla
  • Asi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. İstikrarlı bir oyuncu. olumsuz yorum yapanlara bakmayın siz. hücuma yönelik oynayan defans. 10 numara oldu. kalan eksiklerde alındımı takım canavar olur.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hücuma yönelik oyuncumu dedin :) 190 maçta 3 golü kaleciler bile atar.
    Cevapla
  • Anlamadim gittim 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas lig baslicak giden zaten kadro zayifdi halen de gidenler oldu aldiginiz oyuncu sayisi 2-3 fiko resmen tek tek tek tek futbolcu transfer yapiyor arkadas cok gec kalindi cok zaten alicagida yok zaten baskanin yandik bu sezon yandik fikoya kazaniyor diye forma paralarini inaninki ne forma ne dede ürün alicam bjk yeter artik paralar nerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle