Karius'tan Şenol Güneş'e eleştiri! '10 ayda...'

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, basın toplantısında konuşurken eski teknik direktör Şenol Güneş'i eleştiren sözler kullandı.

Karius'tan Şenol Güneş'e eleştiri! '10 ayda...'
Karius'tan Şenol Güneş'e eleştiri! '10 ayda...'
GİRİŞ 26.07.2019 15:44 GÜNCELLEME 26.07.2019 15:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı'nın gelmesinin ardından kaleci eldiveni olmadan antrenmanlarda yer alan Karius, ''Geçen sene oyun kurmada böyle bir seçeneğimiz yoktu. Açıkçası biraz kolaya kaçarak oyun kuruyorduk. Bu antrenmanlar benim için yeni bir şey değil. Liverpool'da da bu antrenmanları yapardık. Oyunu geriden kurmak için yardımcı oluyor. Takımım için faydalı olacağını düşünüyorum.'' diye konuştu.

''GEÇEN SEZON MUTLU DEĞİLDİM''

Geçen sezon mutsuz anlar yaşadığını itiraf eden Karius, ''Buraya geldiğimde 2 yıllık sözleşme imzaladım. Niyetim çok açıktı. Siz de biliyorsunuz geçen sene mutlu olmadığım zamanlar oldu. Ancak şu an çok mutluyum. Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum. Avrupa'da da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyorum.'' dedi.

''ŞENOL HOCA 10 AYDA 1 KERE KONUŞTU''

Geçen sezon Şenol Güneş'in maç sonu medyaya karşı kendisini eleştirmesi hakkında konuşan Alman kaleci, ''Şenol Güneş'in medya aracılığı ile değil de direkt benimle konuşmasını dilerdim. Şenol hoca, 10 ayda benimle sadece 1 kez yüz yüze konuştu. Artık kafama takmıyorum. Önümde yeni bir yol var ve buna odaklanıyorum.'' sözlerini kullandı.

''SORUNLU BİR SEZON GEÇİRDİK''

Beşiktaş'ın geçen sene sıkıntılar yaşadığını kabul eden Loris Karius, ''Geçen sezon takım halinde sorunlu bir sezon geçirdik. Takımım için zor zamanlardan geçtik. Bazen sahada donup kalıyorduk, ne yapacağımızı bilemiyorduk. Futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor tabii. Şu an her şey yeni ve geçen sezonu düşünmek istemiyorum. Sadece iyi oynamayı düşünüyorum. Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşmem var. Futbolda 1 yıl, bazen 10 yıl gibi geçebiliyor. Beşiktaş'a fayda sağlamak istiyorum. Tek düşüncem bu.'' şeklinde konuştu.

''İLK MAÇI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM''

Son olarak Beşiktaş'ın yedek kalecilerini değerlendiren Karius, ''İkisi de genç ve yetenekli kaleciler. Antrenman yaparken benden bir şeyler öğrenebilirler. Aynı zamanda ben de onlardan yeni şeyler öğrenebilirim. Takımda tecrübeli kaleciler gerekiyor düşüncesine katılmıyorum. O dönem geride kaldı. Burada olduğum için çok mutluyum. Beraber çok şeyler başaracağımızı umuyorum. Sezonun ilk maçının gelmesini de sabırsızlıkla bekliyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca futbola küsmüş onlarca futbolcuyu piyasaya kazandırdı ve iyi paraya sattirdi.yani değer kattı sen kendini sorgula ve bize Şenol hocayı kötüleme
    Cevapla
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen gidip konuşmak istedinde adam konusmadimı seninle.yoksa koskoca adam ayağına gelip mi konuşacaktı seninle densiz gandalf
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Karius efendi Şenol hoca seni boşuna mı eleştirdi? senin bir ara performansın öyle bir kötüydü ki Beşiktaş gibi bir takımda değil kaleci top toplayıcı bile olamazdın. O gerçeğe rağmen Şenol hoca yine hep seni tercih ediyordu. Şimdide kalkmış adamın arkasında konuşuyorsun.
    Cevapla
  • haydaa 4 yıl önce Şikayet Et
    senol hepmizi soguttu futboldan milli iken sevumli ama
    Cevapla
  • eldivensiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam olsaydın sende burda değil onunla konuşurdun... çakma eldiven seni...
    Cevapla