İngiltere'den Beşiktaş'a flaş teklif!

İngiliz basını West Ham United'ın geçen sezondan beri istediği Medel'i kadrosuna katmak için Beşiktaş'a Pedro Obiang'ı önerdiğini iddia etti.

İngiltere'den Beşiktaş'a flaş teklif!
İngiltere'den Beşiktaş'a flaş teklif!
GİRİŞ 24.07.2019 11:29 GÜNCELLEME 24.07.2019 11:40

İngiliz haber sitesi hammersnews, geçen yıldan beri Medel'i transfer etmek isteyen Şilili Teknik Direktör Pellegrini'nin isteğini yerine getirmek için yönetimin bu formüle sıcak baktığını duyurdu. Haberde, Medel'i satın almanın maliyet yüzünden uzun zaman alabileceği hatırlatılarak, "En kolay yol Pedro Obiang'a karşı Medel'in alınması" şeklinde tavsiyesi yapıldı. 27 yaşındaki Obiang geçen sezon 24 maçta forma giydi.

HUGO'DAN ÇİFTE DARBE

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Vitor Hugo'nun, Palmeiras'a transferinin Siyah-Beyazlı ekibe çifte darbe olduğu ortaya çıktı. Bu oyuncudan önce Beşiktaş'ın satmayı düşündüğü Enzo Roco'ya teklifte bulunan Brezilya ekibinin daha sonra kararını değiştirip, Vitor Hugo'yu aldığı iddia edildi. Palmeiras, Hugo'ya 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.



RESMİ TEKLİF OLMADI

Palmeiras, Miguel Borja'nın Beşiktaş'a transferi konusunda çıkan söylentilere açıklık getirdi. Golcü oyuncunun daha önce Siyah-Beyazlı ekiple isminin anıldığını ancak kendilerine resmi bir teklif olmadığını belirtti. Böylece bu transfer söylentilerine son nokta koyuldu. (Akşam)