G.Saray'a Seri transferinde müjdeli haber!

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, Jean Michael Seri transferi için girişimlerini sürdürüyor. Milan'ın devreye girmesiyle birlikte Galatasaray'ın teklifini beklemede tutan Seri, İtalyan kulübüyle anlaşma sağlayamadı.

G.Saray'a Seri transferinde müjdeli haber!
G.Saray'a Seri transferinde müjdeli haber!
GİRİŞ 16.07.2019 17:36 GÜNCELLEME 16.07.2019 17:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Jean Michael Seri'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için yaptığı teklif Fulham tarafından kabul edlien ve oyuncunun kararını beklemeye geçen Galatasaray'a Fildişi Sahilli oyuncudan güzel haber geldi.

Tuttomercato'nun haberine göre Milan'ın devreye girmesiyle birlikte kafası karışan ve sarı-kırmızılı kulübün teklifini beklemeye alan Seri, İtalyan kulübüyle anlaşamadı. Jean Michael Seri'nin bu hafta sonuna kadar İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

Galatasaray, Seri'nin transferi için kulübü Fulham'a 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonunda oyuncuyu satın alma opsiyonuna da sahip olacak.

 

 

YORUMLAR 5
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    maliyeti yüksek bir futbolcu .....biraz zor ...
    Cevapla
  • Yalçın 4 yıl önce Şikayet Et
    Fulhamın bütün maçlarını izlemiş birisi olarak söylüyorum bu seriyi galatasaray kaçırmasın çünki milanda istiyor müthiş bir futbolcu gerçekten izlerken keyif alırsınız çok yırtıcı pres cabukluk aradığın herşey var bunda inşallah galatasaray alırda türkiye de izleriz.
    Cevapla
  • Seri oyuncu lazım 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray hızlı hücuma çıkamıyor seri oyuncu lazım diyip durduk tüm sezon Seri umarım isminin hakkını verir
    Cevapla
  • Binali Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • onbasi 4 yıl önce Şikayet Et
    çok seri bir adam alinsin
    Cevapla