Avcı'dan onay çıktı! Beşiktaş'ın ilk transferi...

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, bonservisi İtalyan ekibi Sassuolo'da bulunan Boateng'i kiralamak için harekete geçti. 32 yaşındaki golcü de Beşiktaş'ta forma giymek için can atıyor.

Avcı'dan onay çıktı! Beşiktaş'ın ilk transferi...
Avcı'dan onay çıktı! Beşiktaş'ın ilk transferi...
GİRİŞ 03.07.2019 09:56 GÜNCELLEME 03.07.2019 09:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezona Abdullah Avcı yönetiminde iddialı girmeye hazırlanan Beşiktaş, transferdeki sessizliğini bozmaya hazırlanıyor.

 

 

Bir yandan mali konulardaki sıkıntıları aşmaya çalışan, bir yandan da yeni sezonda şampiyonluğa oynayabilecek kadro kurmak için kolları sıvayan yönetim, Kevin-Pierce Boateng için harekete geçti.

Gana asıllı, Almanya doğumlu olan Boateng, geçen sezon ilginç bir transfere imza atmış, 31 yaşında Sassulo'dan dünya devi Barcelona'ya kiralık gitmişti. Ancak Sassuolo'nun gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olmasından dolayı takımdan ayrılmak isteyen yıldız oyuncu menajerine talimat verdi. Bunun üzerine de siyah-beyazlıların kapısı çalındı. Başkan Fikret Orman bu öneri üzerine ilk olarak Abdullah Avcı'ya danıştı.

 

 

AVCI'DAN ONAY

Tecrübeli çalıştırıcının da Boateng'in çok yönlü bir forvet olması sebebiyle bu transfer için olumlu görüş bildirmesi üzerine harekete geçildi.

Başkan Fikret Orman, transfer heyetine Ganalı hücumcunun bir sezon kiralanması için talimat verdi. Ancak İtalyan kulübü Sassuolo'nun kiralama bedeli olarak fazla bir ücret istemesi halinde transfer gerçekleşmeyecek.

Yönetim kiralama için en fazla 800 bin avroluk bütçe belirledi. Öte yandan sosyal medyadan sürekli olarak Türkçe paylaşımlar yapan Kevin-Prince Boateng'in de Türkiye'de futbol hayatına devam etmek istediği ve Beşiktaş'ta oynamak için sabırsızlandığı öğrenildi. Ayrıca İtalyanların ünlü muhabiri Gianluca Di Marzio da Beşiktaş ile Boateng arasındaki görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • lord 4 yıl önce Şikayet Et
    SON Barcelona sevilla maçını izlemiştim.. kaleye yüzünü dönmeden hoca çıkardı.. hiç bi cacık olmaz bu adamdan
    Cevapla