Beşiktaş'ın Visca teklifi! 3 isim + 3 milyon Euro

Beşiktaş, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın eski öğrencisi Edin Visca için Başakşehir’e Lens, Roco ve Orkan’ın yanı sıra 3 milyon euro teklif etti. Visca’nın da Beşiktaş’ta oynamak istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın Visca teklifi! 3 isim + 3 milyon Euro
Beşiktaş'ın Visca teklifi! 3 isim + 3 milyon Euro
GİRİŞ 01.07.2019 09:38 GÜNCELLEME 01.07.2019 09:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Futbolda yeni sezon için geri sayım devam ederken, tüm takımlar gibi Beşiktaş’ta da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına geçmesinden sonra teknik direktörlüğe Abdullah Avcı’yı getiren Siyah-Beyazlılar’ın Edin Visca’nın transferi için büyük çaba harcadığı ortaya çıktı.

 

 

VİSCA’NIN TAPUSU 12 MİLYON EURO

Kartal, yeni hocası Avcı’nın Başakşehir’den öğrencisi olan 29 yaşındak Bosna Hersekli kanat oyuncusunu para artı oyuncu takası ile gerçekleştirmeyi planlıyor. Yönetimin iyi ilişkiler içinde olduğu Turuncu-Lacivertliler’e Visca’ya karşılık takıma beklenen katkıyı yapamayan Jeremain Lens, Enzo Roco ve Orkan Çınar’ı ve 3 milyon euro da para teklif ettiği belirtildi. Başakşehir ise Bosna Hersekli oyuncu için 12 milyon euro talep ediyor.

 

 

ROCO, TAKIMDA KALMAK İSTEMİYOR

Edin Visca’nın da Beşiktaş’ta forma giymek istediği öğrenilirken, Başkan Fikret Orman’ın önümüzdeki günlerde Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ ile masaya oturup transferi sonuçlandırmak için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi. Bu arada geçen sezon Cruz Azul’den büyük umutlarla transfer edilip sadece 10 maçta şans bulabilen Enzo Roco’nun “Oynatmayacaksanız beni bırakın” diye yönetime başvurduğu öğrenildi. (Star)

YORUMLAR 9
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek birşey sorayım?! Şampiyonluğa oynayan bir takım en iyi oyuncusunu verip neden Bjk de kadroya giremeyen 3 yedeği alsın?
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da başarılı olsak amenna... Ama kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz sadece.. Boşa giden milyon dolarlar.. "Milyon dolar" yazması ne kolay dimi... Yazık günah...
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar amma Kanka olmuslar :) Eski Baskanlari Demirörende bunlarla cok cok iyi anlasiyor, oda bunlarin Kankisi. Seneye yeni görev , yeni maceralar. Umutluyum, seneye Türk Futbol tarihinin en temiz Ligini izleyecegiz ;) Visca cok iyi is yapar, 3 milyon + 3 tane bomba oyuncu, Basaksehir hemen satar bence :j
    Cevapla
  • Q44 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen gelir ikinci yarı besiktasin basina
    Cevapla
  • Olcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunların sadece ismi kalmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle