Lens'in yerine gelecek isim belli oldu!

Sözleşmesi 2022'de bitecek 31 yaşındaki Jeremain Lens'in yerine Swansea'den boşa çıkan 28 yaşındaki Luciano Narsingh düşünülüyor. Beşiktaş, Lens'in satışından 3-4 milyon euro civarında kazanç bekliyor.

Lens'in yerine gelecek isim belli oldu!
Lens'in yerine gelecek isim belli oldu!
GİRİŞ 29.06.2019 09:49 GÜNCELLEME 29.06.2019 09:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta plan; ekonomiyi düzeltme ve yaş ortalamasını aşağı çekmek. Siyah-Beyazlılar, bu sezonun kadrosunu minimum harcama ile yaşlanmamış oyuncularla şekillendirecek.

 

 

31 yaşına gelen ve bir türlü istenilenleri karşılayamayan Lens ile yol ayrımına gelindi. Beşiktaş, sözleşmesi 2022'de bitecek Lens için teklif bekliyor. Yunan ekipleri Olympiakos ve PAOK'un, Lens'le ilgilendiği konuşuluyor. Kartal, Lens'ten 3-4 milyon euro bekliyor. Sonra Narsingh'le masaya oturulacak.

İngiltere Championship ekibi Swansea ile sözleşme uzatmayan 28'lik Hollandalı kanat, şu an boşta. Narsingh, Lens gibi Ajax altyapısından çıktı, sonra PSV'de forma giydi. İngiltere Premier Lig ve Hollanda Milli Takımı'nda da mücadele etti.

 

 

Narsingh de Lens gibi Surinam asıllı Hollandalı. Luciano Narsingh, Beşiktaş'ın sağ tarafına yerleşecek ancak Lens'in ayrılması bekleniyor. PAOK kulübünün, yakında resmi temasları başlatacağı belirtildi.

KAGAWA'YI BILIC DE İSTİYOR

İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion'un başına geçen Beliktaş'ın eski hocası Slaven Bilic, Shinji Kagawa'yı kadrosunda görmek istiyor. Ancak Japon futbolcunun hedefi İspanya. Kagawa için şu anda en iyi alternatif, Beşiktaş gibi duruyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hollandalı alınacaksa üç defa düşünülmeli , Babel haricinde başarılı olan ne futbolcu nede antrenör var...
    Cevapla
  • qwertz 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'tan bahsediyor. GS değil...
    Cevapla
  • babbba 4 yıl önce Şikayet Et
    Sneıjder
    Cevapla