Beşiktaş ilk transferini yaptı!

Beşiktaş bir süredir kadrosuna katmak istediği Bursasporlu Umut Meraş'la anlaşmaya varmasının ardından, Bursaspor ile de el sıkıştı.

Beşiktaş ilk transferini yaptı!
Beşiktaş ilk transferini yaptı!
GİRİŞ 20.06.2019 20:20 GÜNCELLEME 20.06.2019 20:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursaspor yönetimi ile genç sol bek Umut Meraş için görüşmelerde bulunan siyah beyazlılar, bugün yapılan görüşmede anlaşmayı gerçekleştirdi.

Bonservis bedeli olarak 13 milyon TL üzerinden yapılan anlaşmanın kısa sürede sözleşmeye dökülerek resmi açıklamanın yapılacağı öğrenildi.

Umut ile de 4 yıl üzerinden sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş, genç futbolcuya yıllık 450 bin Euro ödeyecek.

 

 

Futbol hayatına Şehreminispor'da başlayan Umut Meraş, ardından Sarıyer alt yapısına geçiş yaptı. 2014 yılında Boluspor, 2018 yazında ise Bursaspor'a transfer oldu. Transferi için Bursaspor, Boluspor takımına 265 Bin Euro bonservis, Umut Meraş'a ise 350 Bin Euro imza bedeli ödemişti.

YORUMLAR 6
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş transfer yapsa ne olucak bir beşiktaşlı olarak sezarın hakkını sezara vericeksin Türkiyede futbol yok çıkar para ve menfaat başarılı olsalarda olmasalarda kimse hataları görmüyor hatalar kaybedilen puanlar unutuluyor garibanın sigara almaya parası yok bilet alıp maça gidiyor bunlar milyon dolarları cebe indiriyor haram para bir sezon boş tribünlere oynasınlar medya bunları tutmasın bak neler oluyor rant rant rant
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    gariban muhabbetide sıktı be kardeşim. Ben bir bjk taraftarıyım fazla param da yok bu sebeple ne maça gidiyorum nede maç seyrediyorum. ancak böyle haberleri okuyorum özetlere bakıyorum. Gariban için futbol paralı seyretme başladığında bitmiştir. Bu saatten sonra futbol zenginler yada kendini zengin gibi görmek isteyenlerin eğlencesindir. Bırakın bu gariban ayarklarını. Fakir adam en az 12-15 tl arası sigara içecek ondan sonra gariban olacak yok öyle yağma.
    Cevapla
  • Eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Beşiktaş'a , böyle genç yetenekli oyuncular transfer edelim
    Cevapla
  • Tarafsız 4 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor haftasonu kongre yapacak mevcut yönetimin batan geminin malları anlayışıyla futbolcu satması ve bjk nin pazartesiyi beklememesi bence hiç etik değil
    Cevapla
  • Yucekul 4 yıl önce Şikayet Et
    350 bin euroluk imza parasının kaç tl si umut merasa gitmiştir acaba
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence yüksek bonservis ödendi 1.3milyon avroya bu iş bitmeliydi 2milyon avra yani 13 milyon tl fazla enfazla 10 milyon avro verilmeliydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle