Beşiktaş'ta Karius çıkmazı! Planlar değişti

Alman file bekçisi Karius'a talip olmadığı için İstanbul'a gelen Fabri'yle görüşme bile yapılamadı. Fulham'ın İspanyol kaleciyi bonservisiyle vermek istemesi de yönetimi çaresiz bırakıyor.

Beşiktaş'ta Karius çıkmazı! Planlar değişti
Beşiktaş'ta Karius çıkmazı! Planlar değişti
GİRİŞ 20.06.2019 09:08 GÜNCELLEME 20.06.2019 09:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta geçen sezon vasat performans gösteren Loris Karius gönderilmek isteniyor ancak mevcut şartlarda bu hamle mümkün görünmüyor.

 

 

Liverpool'dan iki yıllığına kiralanan Alman kaleciye talip çıkması durumunda İngiliz ekibi isterse satış yapma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Ancak Karius için Liverpool'un kapısını çalan bir takım yok. Çünkü Beşiktaş'tan yıllık 1,4 milyon avro kazanan 25 yaşındaki kaleci bu paranın altındaki seçenekleri değerlendirmeye almıyor.

Comolli de istemişti

 

 

Siyah-beyazlı yönetim, İstanbul'a gelen ve tatil için Bodrum'a gidecek olan Fabri ile iletişime geçemedi. Çünkü İngiltere'de yılda 2,5 milyon avro kazanan Fabri'nin kulübü Fulham, geçen sezon sadece iki maça çıkan İspanyol kaleciyi bonservisiyle satmak istiyor.

F.Bahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli'nin de istediği tecrübeli kalecinin önceliği Beşiktaş ancak bu iki büyük engel var. İlki Karius'un gönderilmesi. Diğeri ise Fulham'ın kiralamayı kabul etmesi ve Fabri'nin yıllık ücretinde indirime gitmesi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 3
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir kaleci olsa liverpool vermezdi
    Cevapla
  • enısefe1903 4 yıl önce Şikayet Et
    bence alınmalı ve hazırlık maclarına sırayla cıkarıp en ıyı kımse onu oynatalım
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    başkan keşke göndermeseydin fabriyi uyumlu bir kaleciyi nasıl gönderirsin
    Cevapla