Beşiktaş'ta flaş karar! Bir devrin sonu

Beşiktaş Kulübü'nde flaş bir karar alındı! Siyah-beyazlı yönetim, BJK TV'yi kapatma kararı aldı ve bundan sonra kanal sadece YouTube üzerinden devam edecek.

Beşiktaş'ta flaş karar! Bir devrin sonu
Beşiktaş'ta flaş karar! Bir devrin sonu
GİRİŞ 12.06.2019 13:24 GÜNCELLEME 12.06.2019 13:24
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetim Kurulu tarafından BJK TV'nin kapatılmasına karar verildi ve bütün çalışanların sözleşmeleri feshedildi. Kanalın yayınlarına YouTube üzerinden devam edeceği öğrenildi.

BJK TV'de çalışanların sezon içerisinde maaşlarının sürekli geç ödenmesi, hatta 6 aylık dönemlerde maaş alamalarının ardından kanalın kapatılacağı öğrenildi.

Yönetim kurulu, kulübe mali zarar verdiği gerekçesiyle BJK TV'yi kapatma kararı aldı. Kanalda yaklaşık 40 kadar çalışan olduğu ve hepsinin iş sözleşmelerinin feshedilececeği duyuruldu. Kanalın ise bir süre daha Youtube üzerinden yayın hayatına devam edeceği öğrenildi.

"BEN DAHİL KİMSE İZLEMİYOR"

Başkan Fikret Orman, son seçim öncesi, "Kulüp kanalında 40 kişi çalışıyor. Ben dâhil kimse izlemiyor" diyerek, kanalın faaliyetlerini durdurabileceği mesajını vermişti.

MAAŞ KRİZİ

Bilindiği üzere Siyah-Beyazlı kulüpte uzunca bir süredir maaş krizi devam ediyor. Kulüp personellerinin 2 aydır, amatör branş çalışanlarının ise 4 aydır maaşlarının ödenemediği ifade ediliyor. (Sporx)

YORUMLAR 29
  • Eski BJK Özlüyorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı Olarak Keşke TÜM Büyük Takımlar Başta Beşiktaş GS FB Hatta Trabzon Dahil Batsalarda Sadece Anadolu Takımları Mücadele Etselerde Ülkem Bunlardan Kurtulsa. Ne Faydaları Var ki? Dilimizin Dönmeyeceği Borçları Takıyorlar Üç Kuruş Biryerde Kazanıyorlar Trilyonlarca Para Verip Yabancı Futbolcu Alıyorlar Kapansalarda ÜLKEM KURTULSA. Haaa Orman Efendi Sen Hayatını Yaşamaya Devam Et Elindeki Kurulmuş Televizyonu Kullanmasını Bilme Takımı da Tv yi de Kendini de Böyle Rezil Et. Tatil Var Yapacam mısın?
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış karar sen dahil kimse izlemez tabi sen yayını digititürk d smart üzerinden yapacağına uydudan yapsana bak nasıl izleniyo
    Cevapla
  • Şimal Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    kanal kapatacağımıza fb hibi kampanya da kullanılabilir
    Cevapla
  • Baris 4 yıl önce Şikayet Et
    İzleyemedikki hep sifreli..
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte burdan anlayın FB nin büyüklüğünü.
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    taraftardan para dilenmek mi büyüklük?
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka büyüklük
    Cevapla
  • paşa 4 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon un üzerinde borç var batak haline gelmişle büyüklükten bahsediyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle