Güneş'ten Burak Yılmaz'a: Seni kışkırtacaklar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbi öncesi Burak Yılmaz'a uyarılarda bulundu.

Güneş'ten Burak Yılmaz'a: Seni kışkırtacaklar
Güneş'ten Burak Yılmaz'a: Seni kışkırtacaklar
GİRİŞ 03.05.2019 11:20 GÜNCELLEME 03.05.2019 11:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynanacak olan tarihi maçtan önce gözler Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. Galatasaray'da forma giydiği dönemde gol krallığı yaşayan ve sarı-kırmızılı tribünlerin adeta sevgilisi haline gelen Burak Yılmaz, Çin'e giderken gözyaşlarına engel olamamıştı.

 

 

Çin ve Trabzonspor maceralarının ardından tartışmalı bir şekilde Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, siyah-beyazlı forma altında gösterdiği başarılı performansla takımını şampiyonluk yarışında tuttu. Galatasaray ile oynanacak olan maçtan önce Beşiktaş'ın en büyük kozu olan gösterilen Burak Yılmaz için özel bir görüşme yapan Şenol Güneş, tecrübeli golcüye uyarılarda bulundu. 

Galatasaray taraftarının, Burak Yılmaz üzerinde büyük bir baskı kurmaya çalışacağını düşünen Güneş, Burak ile yaklaşık 20 dakika süren özel bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenmandan önce Burak ile görüşen Güneş, "Beşiktaş taraftarıyla arandaki uyum gittikçe artırıyor ve herkes seni kabullendi. Kariyerinde bu tip maçlara onlarca kez çıktın ve bu atmosferleri çok iyi biliyordu. Galatasaray taraftarının sana karşı bir baskısı mutlaka olacaktır, oyunda kaldığın süre içerisinde kulaklarını kapat ve tahriklere sakın kapılma" dedi.

 

 

BURAK YILMAZ DURDURULAMIYOR

Beşiktaş'ın derbideki en büyük gücü olacak Burak Yılmaz, eski takımı Galatasaray karşısında gol serisini sürdürmeye çalışacak. Diagne gibi bu sezon iki farklı takımda görev alan Burak, ligin ilk yarısında Trabzonspor formasıyla 7 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırdı. 33 yaşındaki oyuncu, ikinci devrede formasını giydiği Beşiktaş'ta ise 12 karşılaşmada 11 gol kaydetti. Burak Yılmaz, özellikle son 6 karşılaşmada gol sevinci yaşamayı başardı. Deneyimli futbolcu, söz konusu 6 karşılaşmada 7 gol attı. Trabzonspor'da attığı 5 golün ikisini penaltıdan atan Burak, Beşiktaş'ta da 2 golü bu şekilde buldu.

YORUMLAR 3
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene ligde guya iyi olanlar iyi olduklari icin degil, genel olarak lig cok kotu oldugu icindir. illa bir kiyaslama yapilacksa takimlarin ve oyuncularin basaksehir takimina karsi olan perforrmani dikkate alinmali.
    Cevapla
  • almanci 4 yıl önce Şikayet Et
    senolun bu yorumu hakemlere göz korkusu olacaktir
    Cevapla
  • aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak yılmazı durdurmaya gerek yok kendi duracak
    Cevapla