Burak Yılmaz bin pişman ediyor!

Penaltılar hesaba katılmadığında 2. yarı geride kalan 13 haftada 9 gol atan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ı şampiyonluğa ortak etti. Başakşehir'de Robinho-Demba Ba ikilisi 5, Galatasaray'da Diagne ve Mitroglou 4 kez ağları sarstı. Toplamları Burak'a ancak yetişti.

Burak Yılmaz bin pişman ediyor!
Burak Yılmaz bin pişman ediyor!
GİRİŞ 01.05.2019 14:09 GÜNCELLEME 01.05.2019 14:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı 30. hafta maçlarıyla yeni bir çehreye büründü. Başakşehir, Göztepe'ye evinde 2-0 yenildi, Galatasaray isabetli şut çekemediği maçta Konyaspor deplasmanından 0-0'la dönüp zirveyi ıskaladı. Sahasında Ankaragücü'nü 4-1 deviren Beşiktaş ise haftanın kazananı oldu. Kara Kartal, 24. haftada 13 puan gerisinde olduğu Başakşehir'in şimdi 1 galibiyet arkasında. Galatasaray'la da fark 1 puan.

 

 

ORTALAMASI 2.9 GOLE ÇIKTI

Bu başarıda en büyük pay siyah-beyazlıların gol sorununu çözmesiydi. İlk 17 haftada maç başına gol istatistiği 1.6 olan Beşiktaş, bunu ikinci yarıdaki 13 karşılaşmada 2.9'a yükseltti. Farkı yaratan isim ise Trabzonspor'dan 1.4 milyon Euro'ya transfer edilen Burak Yılmaz'dı. Toplamda 11 kez fileleri havalandıran tecrübeli yıldız, penaltılar dışarıda bırakıldığında 9 gol attı. Burak, golleriyle takımına 11 puan kazandırırken rakiplerde durum tersine işledi.

 

 

İSTEMEYEN ŞİMDİ BİN PİŞMAN

Devre arasında Başakşehir 2 milyon Euro'ya Robinho'yu ve bedelsiz olarak da Demba Ba'yı renklerine kattı. Galatasaray, 10 milyon Euro'ya Diagne'yi alırken Mitroglou'yu da kiraladı. Robinho 3, Ba 2 kez ağları sarstı. Mitroglou 1, penaltılar dışarıda bırakıldığında Diagne 3 gol attı. Dört oyuncunun toplamı Burak Yılmaz'a zor yetişti. Abdullah Avcı ve arasının bozuk olduğu eski öğrencisini istemeyen Fatih Terim, Beşiktaş'ı ihya etti. (Sözcü)

YORUMLAR 12
  • Cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraydayken Beşiktaşlılar oyuncumu diyordu şimdi adam oynuyo kral diyolar bırakın bu işleri adam eskiden beri iyi futbolcu hakkını veriyor ama adamin senelerini harcadilar teknik adam denilen baştaki insanlar
    Cevapla
  • Ali koç 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb de horul horul uyuyor.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarıya giden her yol mübah değildir. Dünyada başkaca değerlerde vardır.
    Cevapla
  • Hey Hey 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz TSE üstü bir futbolcudur. Cart curt etmeye gerek yok.
    Cevapla
  • CAN BAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Pazar günü BALON sönerrrr Şampiyon CİM BOM #22-72
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle