Galatasaray öncesi Beşiktaş'tan gol şov!

Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti.

Galatasaray öncesi Beşiktaş'tan gol şov!
Galatasaray öncesi Beşiktaş'tan gol şov!
GİRİŞ 28.04.2019 20:56 GÜNCELLEME 28.04.2019 21:28
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Ankaragücü Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar maçı 4-1 galip bitirdi ve Başakşehir'in kaybettiği haftada puan farkını 3'e indirdi.

 

 

Beşiktaş'ın gollerini 8 ve 63. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz, 54. dakikada Domagoj Vida ve 81. dakikada Adem Ljajic atarken Ankaragücü'nün sayısını 79. dakikada penaltıdan Hadi Sacko kaydetti.

Ankaragücü'nde Tyler Boyd'un 75. dakikada kullandığı penaltıyı Karius kurtardı ancak VAR incelemesine giden Halil Umut Meler, atışı tekrarlattı.

 

Son haftaların formda ismi Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta 12. maçında 11. golünü atarken ligde ikinci yarının en çok gol atan oyuncusu oldu.

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, 8 kurtarışla sezonun en iyi maçını oynadı.

Bu sonucun ardından üst üste 6. kez galip gelen Beşiktaş puanını 59'a yükseltti ve haftayı kayıpla geçen Başakşehir ile puan farkını 3'e indirdi. Üç maç sonra yenilen Ankaragücü ise 36 puanda kaldı. Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ankaragücü ise Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Isimat-Mirin, Caner Erkin, Dorukhan Toköz, Hutchinson, Lens (Dk. 76 Quaresma), Ljajic, Güven Yalçın (Dk. 64 Kagawa), Burak Yılmaz (Dk. 88 Adriano)

MKE Ankaragücü: Altay Bayındır, Kitsiou, Kulusic (Dk. 65 Alihan Kubalas), Pazdan, Pinto, Sedat Ağçay (Dk. 62 Moulin), Moke, Canteros, Sacko (Dk. 83 İlhan Parlak), Boyd, Orgill

Goller: Dk. 8 ve 63 Burak Yılmaz (Penaltıdan), Dk. 54 Vida, Dk. 81 Ljajic (Beşiktaş), Dk. 79 Sacko (Penaltıdan) (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 52 Isimat-Mirin, Dk. 71 Caner Erkin (Beşiktaş), Dk. 66 Kitsiou, Dk. 68 Sacko, Dk. 79 Pinto (MKE Ankaragücü)

YORUMLAR 30
  • fb düşecek 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk ve gs birbirlerini yensede yenilsede fb küme düşer. göreceksiniz.
    Cevapla
  • Kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izni ile Beşiktaşı yenip şampiyon olacağız. Beşiktaş 4 gol attı ama Ankaragücü ilk yarı tek kale oynadı nerdeyse. Maçın hakkı 4-1 değildi.
    Cevapla
  • antişidet 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Şampiyon olmasan da yeter ve Bursaspor küme Düşerse en büyük arzum
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu galibiyetten sonra haftaya oynanacak Galatasaray maçında beni düşündüren tek Galatasaraylı Muslera Beşiktaş Galatasaray ile oynadığı maçlarda yeterli pozisyon bulmasına rağmen Musleray'ı bir türlü geçemiyordu. İnşallah haftaya Muslera geçilecek. Ben haftaya Beşiktaş yenemese de yenilmeyecek diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Onu Bunu Bilmem GALATASARAY Beşiktaşı da Başakşehiride Yenip ŞAMPİYON Olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle