Tottenham Vida için kesenin ağzını açtı!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'i eleyerek yarı finale kalma başarısı gösteren Tottenham, gözünü Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida'ya gözünü dikti.

Tottenham Vida için kesenin ağzını açtı!
Tottenham Vida için kesenin ağzını açtı!
GİRİŞ 20.04.2019 13:33 GÜNCELLEME 20.04.2019 14:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devler Ligi'nde Manchester City'i eleyerek adını yarı finale yazdıran Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın Domagoj Vida için sezon sonunda transfer girişiminde bulunacağı öne sürüldü.

 

 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Tottenham yeni sezonda stoper takviyesi için listesinde yer alan Vida konusunda ısrarcı davranacak. Ada temsilcisinde stoperler Toby Alderweireld ile Jan Vertonghen'e 50 milyon euro seviyesinde teklif yağarken, Teknik Direktör Mauricio Pochettino'nun adaylarından biri olarak da Vida gösteriliyor.

Siyah beyazlılar ise Vida için 15 milyon euroluk bonservis belirledi. Tottenham'ın gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak istediği ve bu nedenle kadroyu güçlendirmek için kesenin ağzını açtığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

 

Beşiktaş'ta bu sezon 25 lig maçında forma giyen Vida 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Vida'nın sözleşmesi 2022'ye kadar devam ediyor. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • Körfez 5 yıl önce Şikayet Et
    Totenham ın bundan haberi var mı? Adamlarda davinson sanches var en az 100 milyona real e filan satarlar vida yı ne yapsınlar
    Cevapla
  • ahmettt 5 yıl önce Şikayet Et
    onları satacakta yeri boşmu kalacak kafanı çalıştır diecem ama maalesef
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bence en az 25 eder
    Cevapla