Şenol Güneş: O dünya çapında bir oyuncu

Beşiktaş, 6 maçtır deviremediği Başakşehir'i geriye düşse de 2-1 mağlup etti. Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonrasında Burak Yılmaz için 'Bu yetenekleriyle dünya çapında bir oyuncu' dedi.

Şenol Güneş: O dünya çapında bir oyuncu
Şenol Güneş: O dünya çapında bir oyuncu
GİRİŞ 14.04.2019 10:22 GÜNCELLEME 14.04.2019 10:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş evinde Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup etti. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Burak Yılmaz hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

“Burak bu yetenekleriyle dünya çapında bir oyuncu” 

Şenol Güneş, “Kötü oynanan maçlarda oyuncular ile ilgili ne mesajlar geldiğini biliyorum. Bunlar olacak. Biz yanlış bir yerden giriyoruz. Bu Arda içinde Gökhan içinde Caner içinde Mehmet Topal içinde geçerli. Biz onların iyi olmasını sağlamak yerine aşağıya çekiyoruz. Dünya çapındaki bir oyuncuyu kaybettik. Suarez’i, bir başkasını seyrediyorsanız bu bizim kaybımız. Buralarda taviz vermeden eleştiri yapabilirsek bunları yukarı çıkarırız. Burak bu yetenekleriyle dünya çapında bir oyuncu. Başarıları var başarısızlıkları var ona bağlı eleştiriler var. Bugün Burak yaptığı konuşmasında çok güzel konuştu. Can Bartu’yu idol alması çok güzel bir şey. Can Bartu abiyede yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Böyle olabilmek kolay değil. Keşke Burak’ta diğerleri de öyle olsa. Saha içerisinde bu kadar enerji sonucunda hatalar yapılabiliyor. Kayıp futbolcuları biz kaybediyoruz” dedi. 

 

 

YORUMLAR 3
  • giyotin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hı hı evet dünya çapında renaldodan sonra iki numero.Bazen uçmak iyi gelmiyor şenolcum başağrısı haisülasyon jet lag yapıyor bence fazla uçma yoksa uçmağa gidersin.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be sende çapsız beleşçi nin önde gideni dünya çapında oyuncu ama kafadını bizim lig den dışarı çıkartamamış
    Cevapla
  • OFLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoca iyi salladın ha, tamam bu aşamada en iyisi bu, almakta faydalı oldu ama o dediğin kadar değil bu.
    Cevapla