Burak isyan etti! 'Ben insan değil miyim'

Beşiktaş'ın Rizespor maçında Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Burak Yılmaz, maç sonu isyan etti.

Burak isyan etti! 'Ben insan değil miyim'
Burak isyan etti! 'Ben insan değil miyim'
GİRİŞ 10.04.2019 09:27 GÜNCELLEME 10.04.2019 10:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz'ın hareketi Çaykur Rizespor maçına damga vuran olaylar arasına girmişti. Yıldız oyuncu gol attıktan sonra ev sahibi ekibin taraftarları "Hırsız Burak" şeklinde bağırmıştı. Hakemin VAR ile temas kurması ve orta noktayı gösterip golü vermesinden sonra elini kulağına götürerek "Sizi duyamıyorum" şeklinde bir hareket yapan Burak Yılmaz büyük tepki görmüştü. 

Şenol Güneş de sarı kart gören golcü oyuncuyu sinirlenerek oyundan çıkarmıştı. Burak Yılmaz'ın maçtan sonra hocasıyla yaptığı görüşmede "Ben sadece işimi yapıyorum diye hakaret ediyorlar. Ben hakaret mi ettim, küfür mü ettim? Sadece elimi kulağıma götürdüm. Ben insan değil miyim? Bu kadarcık tepki göstermeye de hakkım yok mu" diyerek sitemde bulunduğu öğrenildi. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 12
  • baboş 25 4 yıl önce Şikayet Et
    …...Burak kardaş, ismin gibi güzelleşmeye devam et...kulak asma kendini bilmezlere...gece hayatında afedersin hiç adın bile geçmesin...Gönlün hoş,sakin , olgun, antremanın bol...pasın bol ve isabetli şutlarla futbolun takım oyunu olduğunu dahada yansıt sen...yakın uzak seni sevenlere bu güzelliklerin yeter.....selametle...
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığınızı bilmem ama ahlakınız tartışılır. Para insana her şeyi yapma hakkı veriyor yazık ki.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    sonra hocada lan oğlum git işine tamam işte dedi :)))))
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca seni korumuş teşekkür etmen lazım.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorunlu Rizespor taraftarı! Tahrik edip sonra da masumu oynuyorlar! Rizeliler aynaya bir baksın! Burak Yılmaz ın yaptığında normal olmayan ne? Ronaldo nun yaptığı hareketin aynısını yapsaydı ne olurdu acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle