'Burak sezon başında bizde olsaydı...'

Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Adem Ljajic, 2 gol 3 asistle oynadığı Rizespor maçının ardından konuştu.

'Burak sezon başında bizde olsaydı...'
'Burak sezon başında bizde olsaydı...'
GİRİŞ 08.04.2019 22:37 GÜNCELLEME 08.04.2019 22:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Rizespor'u 7-2 mağlup ettiği mücadelede 2 gol ve 3 asistle oynayan Adem Ljajic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Ljajic, "Sonuca bakanlar kolay bir maç olduğunu düşünebilirler ama kesinlikle kolay bir maç olmadı. Zorlandık ama 7 golle kazanmak mutluluk verici. Takım halinde yardımlaşma örneği gösterdik ve bu beni çok sevindirdi. Sonucunda böyle bir skor ortaya çıktı" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM"

Torino'dan bonservisinin alınmasını umduğunu kaydeden Sırp oyuncu, "Umarım önümüzdeki sene Beşiktaş'ta olurum. Sahada takım ve arkadaşlarım için her şeyi yapmaya çalışıyorum. Sanırım Beşiktaş'taki en iyi performansımdı. Beşiktaş'ın bir parçası olmaktan mutluyum, umarım seneye ve daha sonraki yıllarda burada olurum" diye konuştu.

"BURAK YILMAZ SEZON BAŞINDAN BERİ OLSA..."

Burak Yılmaz'ın önemine değinen yetenekli futbolcu, "Güven Yalçın'a teşekkür ederim, bu akşam onun akşamı oldu. Beni gollerimden daha çok asistlerim mutlu etti. Burak'ın da gol atması beni çok sevindirdi. Sezon başından bu yana bizimle olsaydı, sıralamada başka bir yerde olurduk. Haftanın oyuncusu için oyum Güven'e." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak sezon başında TS daydı sanki Trabzon 1. yarıyı lider mi bitirdi. Burak Yılmaz yeni geldiği için bu durumda yakında şımarır ona buna çatar.
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı yakan sezonu erken açmaktan çok forvetin olmamasıydı burak sezon başı gelseydi sampıyonluga oybardı beşiktaş
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı yakan durum sezonu erken açması dolayısyla oynanan UEFA maçları oldu. Bu durum nedense gözden kaçıyor. Misal Akhisarspor , FB, geçen sene Konyaspor küme düşen Osmanlıspor bu örnekler iyi incelenmeli. Bunlar görmezden geliniyor!
    Cevapla