'Beşiktaş'ın tartışmalı gollerinde VAR bozukmuş'

Rıdvan Dilmen, MHK Başkanvekili Mustafa Çulcu ile konuştuğunu ve Beşiktaş'ın 3. ve 4. golünde ofsayt denetiminin yapılamadığını söyledi.

'Beşiktaş'ın tartışmalı gollerinde VAR bozukmuş'
'Beşiktaş'ın tartışmalı gollerinde VAR bozukmuş'
GİRİŞ 08.04.2019 22:19 GÜNCELLEME 08.04.2019 22:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u deplasmanda 7-2 yendiği mücadelede siyah-beyazlıların skoru Burak Yılmaz ile 3-1 ve Güven Yalçın ile 4-2 yaptığı goller için Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak bir açıklama geldi.

İki pozisyonda da ofsayt tartışmaları yaşanırken, hakem Arda Kardeşler yardımcısından bilgi almasının ardından golleri verdi ve VAR kontrolü sonrasında çizgilerin çekildiği görüntünün de yayıncı kuruluş ekranına gelmediği dikkat çekti.

DİLMEN: "VAR BOZULMUŞ"

Rıdvan Dilmen, o anlarda VAR sisteminin bozulduğunu belirtirken; "Mustafa Çulcu'yu aradım. 3. gol ve 4. golde neden VAR'a gidilmemesinin sebebini sordum. VAR bozulmuş, bakılamamış. Ofsayt ya da değil diye yorum yapmayalım. Yardımcının kararına güvenmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKA: "OFSAYT ÇİZGİLERİ GELMEDİ"

Şansal Büyüka da pozisyonlarda görüntünün kendilerine ulaşmadığını söyledi ve "Ofsayt çizgileri bize Riva'daki VAR merkezinden geliyor. Onlardan gelmediği için maç sırasında bu görüntüleri gösteremedik." dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR 15
  • veli 4 yıl önce Şikayet Et
    orman ve tff anlasti gsyi saf disi ederek ikinci olma operasyonuyla varida hakemleride bozarlar adaleti olmayan bir ülkede hersey olur
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    VAR'ın bozuk olması kabul edilemez bir durum. Akşamki maçta Beşiktaş'ın forvetlerinin vurduğu her top gol olmasaydı şimdi VAR'ı tartışır olurduk. Bunun kabahati kimdeyse artık tartışmalı pozisyonlarda hakemin VAR odasıyla iletişimi televizyonda net bir şekilde görünüyordu ama hiç pozisyon izlemeye gitmedi . Demek ki iddia doğru VAR bozuk olduğu için izlemeye gitmemiş, bence VAR'ı çalışmayan statlarda maçlar oynatılmamalı, çünkü VAR'ın amacı hakkaniyete uygun bir yönetim sergilemek.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    VAR sağlam sorun kameraların konulduğu konum. Konum işinde sorumlu RİZE SPOR ama bu işin faturası nedense ne kameraları engelleyen taraftara ne de Rize Başkanına çıkıyor. Sorumlu sorumsuz gibi . Yorumlarda bu neden es geçilir de sorun VAR da aranır? Bu durum ilk defa da yaşanmıyor. Sorun es geçilmiş. Şimdi de es geçiliyor! Bu durumun tekrarlanmaması için acil kamera konumu yada taraftarların konumu ayarlanmalı!
    Cevapla
  • Babakartal44 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle 2 sil 5-2 bitti dağılın
    Cevapla
  • Fetih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    ofsayttan 2 gol atmasaydı veya attırmasaydı hakemler sen 7-2 lik skoru tam aksi şekilde görürdün ....
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    maç 2-0 iken muriqi'nin ceza sahasında vida'nın sırtına binmesi var. o pozisyon penaltı verilse maç 3-0 olacak ve maç zaten kopacak. bu pozisyonlara bakılacak olursa, burak'ın golü temiz, 4. gol ofsayt.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle